lauantai 19. joulukuuta 2009

Pakkaset jatkuu!Koko viikon ollut niin kovat pakkaset, ettei olla kun pari kertaa käyty ulkoilemassa lasten kanssa. Eilen oli niin kaunista, mutta pakkasta -21, että tyydyin kuvailemaan ikkunaruudun takaa avautuvaa maisemaa :)


Iltapäivällä leivottiin lasten kanssa piparipurkkiin lisää pipareita. Oli jo muuten kolmas kerta tänä joulun aikana kun leivotaan pipareita. Muksut tykkää ja on itsestäkin kivaa puuhaa!


Illalla koristeltiin vielä sisääntuloa jääkakkuvuo'illa.


Kohta starttaamme auton ja lähdemme hakemaan uutta perheenjäsentä :) Meille kotiutuu tänään Lagotto Romagnolon pentu, Aapo! Alla olevassa kuvassa Aapo (joka katsoo kameraan) on 4vkoinen, mutta nyt kotiin tullessa 7vkoa vanha. Lisää kuvia Aaposta luvassa, kunhan pääsen kuvailemaan koti oloissa!


Tunnelmallista viikonloppua!!!

3 kommenttia:

naana kirjoitti...

Aivan ihana Aapo ja mikä ihana nimikin. <3 Paljon onnea uudesta rakkaasta perheejäsenestä ja ihanaa joulua koko perheelle. :)

Naksu kirjoitti...

Voi murunen mikä söpöliini :D, ihana pallero! Meidän koiruli kuoli syksyllä ja ikävä on vieläkin. Pikku-mies huuteli koiraa viimeksi eilen :/ kyseli, että onko Miina lentokoneessa taivaalla, rassu.
Mutta onnea oikein kovasti uuden perheenjäsenen johdosta :), ehkä meillekin vielä joskus tulee koiru-vauva.
Tein muuten samanlaisia jääkakkulyhtyjä viime viikolla, kivoja ovat :)

Linda kirjoitti...

Naksu, meidän edellinen koira, Pipsa-berniläinen, kuoli kesällä ja siitä kyllä itsellä yhä suuri suru :(
Ja samoin lapset puhelee yhä kuinka lentokoneesta voi Pipsalle vilkuttaa...

Lapset on kyllä nyt tosi iloisia, vaikka itsellä nousikin yllättäen ikävä enemmän pintaan eilen. Mutta ihanahan tuo koiruli on, siitä ei pääse mihinkään :)