torstai 25. helmikuuta 2010

Tontilla tapahtuu!Ulkoverhous valmistuu kovaa vauhtia. Nyt on takaterassikin lähestulkoon valmis. Sisällä tehdään sähköasennuksia. Lattialämmitysputket on nyt asennettu, ja maalämpö kytketään puolentoista viikon kuluttua päälle. Yläkerrassa on aloitettu väliseinärunkojen teko.


Eilen asennettiin puhallusvillat. Takan olisi tarkoitus saapua ensi viikolla. (ps. huomaa yläkuvassa Design-talon ylityylikäs viiri, joka on naulattu seinään kysymättä meiltä asiasta ;) Voipi olla, ettei viiri kestä kovinkaan suuria tuulenpuuskia...
Toivottavasti muuten saadaan cyproc-levyt seiniin ennen viikonlopun suojasäiden tuloa...


Sisustuksen osalta kylpyhuonekalusteet ovat vielä mietinnän alla. Olemme miettineet hankkia Ikeasta Flåren sarjan kalusteita. Kommentit Ikean kylppäreiden kalusteiden hinta-laatu suhteesta ovat tervetulleita!Viikko taas vierähtänyt nopsasti, ihanaa kun alkaa viikonloppu huomisen jälkeen!!! Tähän viikkoon kuulunut isompien lasten yökyläilyä mummi&vaarilassa, sisustusvalintojen loputonta pähkäilyä iltamyöhään, lumikasoissa kiipeilyä päivisin, tahtoikäisen pentukoiran koulutusta, yöheräilyjä, inssiajon reputusta (kyllä minä käyn autokoulua 31-veenä maallemuuttaneena ;) ja nyt tätä äitiä vähän väsyttää!!!

Rentouttavan viikonlopun toiveissa, toivotan kaikille muillekin lököviikonloppua!

11 kommenttia:

HIIRIEMO kirjoitti...

Ystäväperheelläni on nuo Ikean kalusteet ja kovin kauniita ne ainakin ovat ja luulen, että laatuunkin voi olla tyytyväinen. Itsekin harkitsisin sarjaa, jos olisi aiheellista moista mietiskellä. Uskaltanen siis suositella!

Uuden Kuun Emilia kirjoitti...

Heips. Tulin vastavierailulle...
Meillä on tuon ikean sarjan peilikaappi (kävitkin vessamuutosta katsomassa) ja se on ollut kyllä huippu. Allas ja kaappi eivät mahtuneet (ostin ne, mutta ne ei mennyt ovesta sisään...) ja ostettiin sitten Idon allas ja siihen saman valmistajan allaskaappi. Väliaikaiseksi vain, koska tarkoitus on tehdä allaskaappi jostain vanhasta komuutista tmv., jos löytyy tarpeeksi pieni joskus...
No se huippukallis allaskaappi on ollut ihan fiasko. Turvonnut ja imenyt kosteutta joka puolelta. Eli kyllä ikean laatu on näissä tosi hyvä, ja kun hintakin on mitä parhain, suosittelen lämpimästi!

Linda kirjoitti...

Hiiriemo ja Emilia, tänään onkin sit suuntana Ikea ja lähempi tutustuminen ko sarjaan :) Kiva kuulla, että hyviä kokemuksia!

Laura kirjoitti...

Laadusta en tiedä, mutta noi on mun mielestä tosi kauniit ja oon tota sarjaa miettinyt meillekin kun yläkertaan joskus vessa viimein saadaan. eli ehkä mä tuun sit kyselemään sun kokemuksia ja mielipidettä noista joskus. ;)

Tsemppiä uusinta-inssiin, milloin se nyt sitten onkaan ja rentouttavaa viikonloppua! :)

naana kirjoitti...

Ihania suunnitelmia ja niin tuttuja. ;) Meidän keittiö saapuu tänään, jee!! :D

Mukavaa viikonloppua! <3

naana kirjoitti...

Ihania suunnitelmia ja niin tuttuja. ;) Meidän keittiö saapuu tänään, jee!! :D

Mukavaa viikonloppua! <3

Virpi kirjoitti...

Löysin ihanaan blogiisi kun etsin Designtalon rakentaneita/rakentajia ja erityisesti Ruissalo 195:n ;) Kuulisin mieluusti mielipiteitäsi monestakin jutusta. Meillä projekti vasta ihan aluillaan.

Vaikuttaa siltä että aika kivasti olet päässyt vaikuttamaan muutosten kautta tulevaan taloonne. Miten keksitte siirtää yhden makuuhuoneen (tv-huoneen) tuohon paikkaan? Vessankin kalusto tulossa muualta kuin Topi-keittiöltä, vai oletteko ottaneet itsellenne kaiken sisustuksen? Toisaalta olen ymmärtänyt että DT:n sisustus vaihtoehtoja olette käyneet läpi.

Kaipailisin kuulla kaikin puolin miten projektinne on alkanut ja edennyt ja ihan kaikkea mitä vain mieleesi tulisi jakaa kanssamme. Tokihan pyrin käymään blogisikin kunnolla läpi, mutta mieluusti kuulisin lisäksi vielä kaikenlaista ;)

Löydät taloprojektisivuillemme linkin kautta ja sähköpostia voi laittaa: willapuro (kissanhäntä) gmail (piste) com

t. Virpi

Anne kirjoitti...

Moikka- koitin hieman lukea taaksepäin...eli milloin Villanne on määrä valmistua ? Desing-talot minulle hieman vieraita eli teille valmistunee avaimetkäteen valmis koti ? Mutta miten vain, nopsaan edistyy ! t. Anne

Anne kirjoitti...

Moikka :) ei ole ihme että et pääse blogiini koska sitä ei ole enää ;( No mutta täällä tulen seuraamaan teidän kodin valmistumista ja toivotan oikein paljon jaksuja, nopsaan menee tämä loppu vaihe kun alkaa pintoja valmistumaan !! Lauantai-illan jatkoa t. Anne

Linda kirjoitti...

Anne, no voi harmi,että lopetit bloggaamisen ;( Laita pihasuunnitelmasta joskus kuulumisia!

Illanjatkoja :)

Anonyymi kirjoitti...

Moi, muutaman kerran käynyt seuraamassa teidän talon valmistumista, itse muutimme joulukuun alussa uuteen kotiin (DT Pispala 195). Hienolta näyttää teidän projekti :)
Tuollanen oranssi lippu oli meilläkin, sanoivat että meidän talo ensimmäinen jossa sellainen on.. Sanoin kyllä etten sitä välttämättä siihen haluaisi, mutta eipä nuo piitanneet.Siinähän mainostivat, asutaan nimittäin niin mettän keskellä ettei sinne paljo ulkopuoliset eksy :D