torstai 8. huhtikuuta 2010

Shoppailua...

Isot lapset vietiin mummille hoitoon ihan vaan hetkeksi, niin tämä äippä törsäsi sitten itseensä... Shoppailuterapiaa, ja tehosi :)  

9 kommenttia:

lattenainen kirjoitti...

ihanan näkösiä vaatteita. Silmiin osui heti toi ruutupaita (?) ja puuterin värinen paita (toinen oikealta)!! Esitteletkö ostoksiasi vielä tarkemmin??

Anonyymi kirjoitti...

Ihania hankintoja! Kiinnostaisi tietää mistä olet nuo kengät löytänyt, erityisesti valkoiset ja suklaan ruskeat...

allidaalia kirjoitti...

Kauniita kenkiä olet löytänyt. Mistä??
Shoppailu on ihan parasta terapiaa :)

HIIRIEMO kirjoitti...

Ihanaa! Ja ihan kolmet kengätkin, vau! Itse en ole pitkiin aikoihin ostanut itselleni mitään, mutta haaveissa on, että elokuussa, kun työelämä kutsuu, päivitän rytinällä koko vaatekaapin sisällön. Nyt yritän "käyttää vanhat loppuun", heh, heh!

Shoppailuterapia tehoaa aina!

Arja kirjoitti...

Ihania vaatteita olet shoppaillut:-))
Minä olen kamalan laiska menemään vaatekauppoihin ;-))
Mukavaa viikonloppua!

Linda kirjoitti...

:) Kivoja kommentteja! Oikeasti olen tosi laiska shoppailija!!! Sitten kun ostan jotain niin yleensä kerralla enemmän. Varsinkaan kolmen muksun kanssa vaatekaupoilla käynti, ei ole minusta kovinkaan mieluisaa.
Hauskinta tuossa eilisessä ostosreissussa oli, että kävin tasan kahdessa lähi"putiikissa". KappAhlissa otin nipun vaatteita mukaani sovituskoppiin ja nopsasti kävin vaatteet läpi samalla kuunnellen 8kuisen jokellusta kopin ulkopuolelta. Päätin, ottaa mukaani sopivat vaatteet, kun kerrankin sattui sopivia, ja ties koska jaksan lähteä uudestaan vaateostoksille! :D
Kengät on Anttilasta, ja kauneimmat minustakin nuo vaaleat ja suklaanväriset, mutta noissa vas.puoleisisa oli niin ihana kiilakorko ja hassunjumppatossumaiset kärjet, että oli pakko ottaa nekin mukaan :) Elikä eilisen saalis todellakin aivan sattumalta noista peruskaupoista!

sanna kirjoitti...

Shoppailu on parasta terapiaa.
Tämä on kaunis blogi ja teille on kaunis talo rakentumassa.

Laura kirjoitti...

Auts, onpa kivan näkösiä ostoksia!! :o Ja paljon, mikä näyttää myös aikas kivalta.. ;)
Shoppailu on ihan parasta! :D

Anonyymi kirjoitti...

Ihanat noi ruskeat kengät!!!!! Mäki haluun :)
-Ch-