perjantai 11. kesäkuuta 2010

Kuvia talolta!


Portaat asennettiin tänään! 
Kyseessä Westwoodin portaat, jotka otimme kokovalkoisena, askelmat mukaanlukien, suosituksia uhaten ;) Ylös ja alas otimme lapsiportit, porrasaskelmissa on liukuesteurat ja alimpana portaana levennetty askelma. 





Yläkerta on listoja myöden nyt valmis!!!








Vessojen ja keittiön hanat asennettiin myös tänään tilaamamme putkimiehen toimesta.




Keittiössä jouduimme tänään kesken työn vaihtamaan hanamallin Damixan kaksiotehanasta Moran malliin, koska astianpesukonekoneen vesihana ei mahtunut erikseen asennettavaksi tiskikoneen taakse. 






Jääkaappi ja pakastin ovat nyt paikoillaan. Ensi viikolla odotamme vielä Topin asentajaa laittamaan kaapin oven paikoilleen integroituun astianpesukoneeseen. 
Alakerran osalta listoitusta jatketaan maanantaina. Ja sitten on vielä se ulko-oven vaihto...






Saunassakin lauteet paikoillaan! Lauteiksi valitsimme Lapin lauteen Royal laudepaketin, puu on haapaa ja ihanan vaaleaa :)




Kiukkaaksi otimme Harvian mallin, jossa kiviä riittää!!!


Ensi viikon keskiviikkona on jännä päivä, talon luovutus on silloin :) Ja muutto nyt sovittu perjantaille. Eli tasan viikko vielä tässä väliaikaisessa kodissa.



Näiden kuvien myötä kaikille hyvää ja rauhallista viikonloppua :)






32 kommenttia:

Jonna kirjoitti...

Oi, että näyttää niin ihanalta!

Rilla kirjoitti...

Tosi kaunista!

Ja upeat rappuset. Meillä jostain ihmeen syystä ei tullut tilattua porttia samalla kertaa rappujen alapäähän. Edelleen mietin, että miksi ihmeessä :D Nyt sitä tarvis...

Arja kirjoitti...

Kaunista:-))
Mukavaa viikonloppua!

Krista/Sisustus Villa Blanco kirjoitti...

Niin kaunista! :)

Helena kirjoitti...

´Kyllä näyttää upealta tuo upouusi kotinne!

Anonyymi kirjoitti...

Hianoa on! kyselisin, jos haluat paljastaa, tuliko desing-taloon paljon lisää hintaa noilla upeilla valinnoilla. Vai kuuluuko hintaan noin hienot varusteet?

Nanni kirjoitti...

Kaunista! Saanko udella mistä tuo wc:n allas on? Kuinka syvä taso sille pitää olla? :) Oma talonrakennus sillä mallilla että kaikkea saa/joutuu miettimään tällä hetkellä.

Suvi kirjoitti...

Kauniilta näyttää!

Mukavaa viikonloppua!

Hanna kirjoitti...

Oikein kauniilta näyttää ja mukava kun pääsette kohta muuttamaan:)

Marja kirjoitti...

Voi.. tykkään tosi paljon! Mä niiiiin haluaisin meillekin valkoiset listat ja valkoiset portaat ja ja ja... Mitenkä minusta tuntuu, että ihan justhan teillä vasta oli tontti, ja nyt jo muutatte viikon päästä!? :)

Linda kirjoitti...

Nonnukka: :) Kiitos!

Rilla: Kiitos :) Meillä ollut myös aiemmin portaat vain yläportilla, mutta nyt halusin ehdottomasti portin myös alas, kun tuo pienin vasta harjottelee nousemista, niin ei sitten karkaa puoliväliin portaita silmän välttäessä.

Arja: Kiitos! Mukavaa viikonloppua sinnekin :)

Krista: Kiitos! :)

Helena: Kiitos kiitos :)

Anonyymi: Kyllähän rahaa on palanut aikalailla tässä projektissa, mutta olemme avoimen tyytyväisiä tekemiimme muutoksiin, joilla saimme muokattua perus Designtalosta hyvinkin erinäköisen ja meidän tyylisen. Olemme tehneet paljon muutoksia, jotka eivät kuulu D-talojen hintaan.

-pm- : Alakerran wc:n allas on paikallisesta keittiöputiikista, Sofi oli altaan nimi, mutta merkkiä en muista...;) Taso on syvyydeltään 45cm. Tuon tyyppisiä altaita on usealla merkillä tarjolla ja niissä on merkittynä tason vähimmäissyvyys.

Johanna: Kiitos ja mukavaa viikonloppua teillekin :)

Hanna: Kiitos, ja niin on minustakin :)

Marja: Ihana, kiitos! Voit uskoa, että itsellänikin on tuo sama tunne, en voi uskoa, että me oikeesti jo muutetaan!!! (ja samalla, en olisi enää hetkeäkään halunnut asua väliaikaisessa kodissa!)

Ansku kirjoitti...

Todella ihanan näköistä ja aivan mahtavaa että pääsette muuttamaan näin nopeasti!!!

-Ansku-

Anu kirjoitti...

Ihanaa, ihanaa :)
Aivan täpisen täällä suun puolesta ;)
varmaan mahtava tunne, onnea!!!!!

Linda kirjoitti...

Ansku: Kiitos :) On kyllä ihana päästä tästä väliaikais asumisesta eroon!

Naksu: Kiitos, ihana olet :)

Olivieno kirjoitti...

Huokaus, kaikki on niin hienoa. Portaat on upeat valkoisena, harmittaa vieläkin kun meille tuli aikoinaan väärät mitä olin valinnut. Olivat jo asennettuna kun ne näin eikä mies suostunut enää vaihtoon. No, nyt ne on jo ihan naarmuilla, eli voishan ne nyt maalata kokonaan valkoiseksi..?
Ihanaa musiikkia.

Linda kirjoitti...

Olivieno: Kiitos :) Valkoisille portaille ei Westwood suostu antamaan takuuta, joten toivon mukaan eivät nyt ihan heti kulu puhki! Mutta sittenpä ovat hieman rustiikkiset jos kuluvat ;)
Kiva kun tykkäät musasta, niin minäkin :)

Uuden Kuun Emilia kirjoitti...

Upean ja niin valmiin näköistä. Meillä kun puuttuu yhä listoja :)

Aurinkoista viikkoa!

Linda kirjoitti...

Emilia: Kiitos :) Ja aurinkoista viikkoa teillekin!

sarppa kirjoitti...

Todella kaunista! :) Osaan kuvitella kuinka kutkuttavan jännittävää ja aivan ihanaa tuonne uuteen kotiin on muuttaa!!:))
Ihailen myös noita leveitä jalkalistoja,UPEAT! :)

Mukavaa viikon jatkoa!

Linda kirjoitti...

Sarppa: Kiitos kovasti! On aika jännä tunne, enkä voi oikein uskoa, että me muutetaan tuonne meidän taloon! Kesäistä viikonjatkoa sinullekin :)

allidaalia kirjoitti...

Upeat Rappuset!
Valkoisista portaista voin vain haaveilla. Talossa näyttää tosi hyvältä.
Upeita materiaaleja olet valinnut. Pian pääset muuttamaan uuteen kotiin.
Kaunis Koti <3

Viivu kirjoitti...

Ihanalta näyttää!!! Me saatiin lauantaina raahattua laatikkomme uuteen kotiin, ja nyt vain nautitaan tilan tunnusta, vaikka meillä se remppa vielä onkin edessä :)

Linda kirjoitti...

Allidaalia: Kiitos kovasti! Mukavaa viikonjatkoa :)

Viivu: Kiitos :) Teillä muutto kivasti takanapäin! Nauttikaa tosiaan tilavuudesta, remppaa ehtii tehdä myöhemminkin :)

Anonyymi kirjoitti...

Hei Linda!Kävin mieheni kanssa tänään n.200 km:n päästä katsomassa taloanne ja voimme vaan todeta WAU!Kokonaisuus on siis todella tyylikäs ja osuu niin makuhermoihini : ) Pakko on udella että mistä lattia ja minkänimistä, rakastuin ensisilmäyksellä...mahtava tämä sinun blogisi!Laitoin tietysti jo kirjanmerkkeihin ; )
Muuttovoimia toivottaa Tiina

Misa kirjoitti...

Hei, kävin taas ihastelemassa ja huokailemassa, todella kauniita valintoja.
Tässä linkki omille vaatimattomille sivuilleni, joita pidän omaksi ilokseni. Designtalo Hailuoto 152a nousi tänään pystyyn, hiphei.

http://misanen.blogspot.com/

Linda kirjoitti...

Vielä vikat piipahdukset tänne, muuttolaatikoiden keskeltä kirjottelen...;)

Tiina: Te teitte pitkän reissun talonäyttöön! Kiva, että tykkäsitte :) Lattia on Tarkettin mallistosta, mutta en nyt yhtään muista nimeä, yritän muistaa kertoa muuton jälkeen... Kysele uudestaan tai laita minulle s-postia, niin tarkistan asian Sinulle! Mukavaa viikonloppua :)

Misa: Kiitos :) Kiva että vinkkasit blogistasi! Käyn kurkkimassa teidän projektia. Onnea teille rakennusprojektiin, kohta tekin jo muutatte, aika menee niin nopeasti :)

Unknown kirjoitti...

Onnea rakentamisen loppusuoralle :) Kivan näköistä on teidän tulevassa kodissa. Ite rakennettiin vuonna 2008 joten on vielä tuoreessa muistissa rakentamisen ihanuudet :D Sillon tuli kirjoiteltua blogia rakentamisesta. Nyt uudessa blogissa vauva-arkea ja pihan laittoa! Ja uuden kodin sisustamista..

http://pikkumamma.blogspot.com/

Jaana kirjoitti...

Teidän kodista tulee kyllä ihana!

Ihanaa keskikesän juhlaa sinne suunnalle!

- Jaana "Kainuunkadulta"

Unknown kirjoitti...

Näyttää tosi kauniilta uudessa kodissasi.

Valloittava valkoinen kirjoitti...

kaunista teillä ja on varmasti ihanaa päästä pian muuttamaan!!!

Terkuin
Anu

vanamo kirjoitti...

Teille tulee kaunis koti:) Minulla on sinulle blogissani jotain...

Anonyymi kirjoitti...

Hei, teillä on todella kaunis koti! Etsiskelen hyvää sisäseinien väriä tulevaan uuteen kotiimme ja olisinkin kysellyt sinulta mikä on tuo harmaa sävy, jota teillä näkyy näissä kuvien seinissä?

Kiitokset!