maanantai 2. elokuuta 2010

Olohuone alkaa näyttää kodilta!


Viikonloppuna saimme olohuonetta laitettua hieman valmiimmaksi, kun isommat lapset olivat mummilassa yökylässä! Ihanaa kun saa vihdoin esille omia tavaroita, joita ei meinaa edes muistaa olevan olemassakaan!!!


Kattokruunu vaihtoi paikkaa erkkeristä ruokapöydän päältä olohuoneeseen, jonne kuuluukin. Ja vanha ikkunanpokakin pääsi seinälle :)


Riviera Maisonin varjostin sai kaverikseen RM:n lampun jalan, joka löytyi tänään Nurmijärven White on Whitesta. Tuo on kyllä niin kaunis ja tosi näppärä kun korkeutta voi säädellä miten haluaa.


Ja kuten huomaa, Pentikin kaappi on taas vaihtanut paikkaa ;) Nyt luulisin, että on lopullisella paikallaan, tuolla takan vieressä. Siihen se sopii minusta kuin tehty! On juuri passelin kokoinen tuohon oven viereen. Ei ole kovin syvä, niin ei näinollen tuki ulosmenoa terassille.


Meillä alkoi arki tänään. Kävimme tutustumassa Sofian eskariin, joka alkaa ensi viikon keskiviikkona! Puolipäivä esikoulu, johon Sofia menee, on läheisen päiväkodin tiloissa ja oikein mukavat tilat siellä oli. Eskarireppu jo löytyy, kerhoreppu saa jatkaa eskarissa, mutta tossut täytyy uusia ja eiköhän niitä uusia eskarilaisen vaatteitakin pitäne käydä hankkimassa. Meillä ainakin on molemmat isommat muksut kasvaneet ihan älyttömästi kesän aikana ja housut jääneet ihan liian lyhyiksi punteista! 

Nyt alkaa hämärä laskeutua ulkona, joten pitää käydä sytyttämässä muutamat tuikut sisääntuloon...

Iloista alkavaa elokuun ekaa viikkoa!   7 kommenttia:

Sari kirjoitti...

Ihana koti teillä <3

Anne kirjoitti...

Sitä samaa sinulle ja vielä kerran Onnea uuden kodin asukkaille :) Ihana on sytytellä kynttilöitä ja nauttia elokuun lämpimistä mutta hämärtyvistä illoista ;)

maija maitoparta kirjoitti...

Ihana olkkari!! <3

Elsi kirjoitti...

Kauniilta näyttää! Varmasti ihanaa, kun alkaa saada tavaroita paikoilleen. Sitten saapi arki ja syksy (ei kuitenkaan ihan vielä) tulla :)

Katariina kirjoitti...

Aivan ihana olohuone!!

Jeppu kirjoitti...

Eipä voi muuta kun ihastella, ihana takka, ihana rm-kehys ja lamppu... Se onkin oikein terapiaa rauhassa laitella tavaroita:)

Linda kirjoitti...

Sari: Kiitos :)

Anne: Kiitos paljon! Tunnelmallisia iltoja sinnekin :)

Maija Maitoparta: Kiitos ;)

Elsi: On tosiaan ihana kun koti alkaa näyttää siltä kuin on pitkään toivonut!

Katariina: Kiitos kaunista sanoista!

Jeppu: Kiitos! Ja ihan totta, on ihan parasta terapiaa kun saa rauhassa sisustaa ja siirrellä tavaroita eestaas :)