perjantai 3. syyskuuta 2010

Kirppislöytö ja muuta viikolla kuvattua :)

Tuntuu, että mun postaukset osuu aina perjantaille :) Kai se viikko menee niin huiskeessa, ettei ehdi  kunnolla paneutua omaan blogiin, muiden blogeissa tulee kuitenkin kurkkailtua lähes joka päivä!?

Huomasin, että kävijälaskuri ja sivun lukijamäärä on kaikonneet jonnekin, ja muissakin blogeissa huomasin saman! Tietääkö joku viisaampi mistä on kyse? Pitäisiköhän vaihtaa laskuria, mutta sitten menee luultavasti entiset luvut taivaan tuulin...

Tässä ekana tämän viikon kirppislöytö Emmalle! Tällä on itse asiassa leikkineet Joona ja Sofia varmaan enemmän, kun isot pääsee tällä eteenpäin pitkin kämppää ;) Onneksi ei ole lattiat parkettia!!! 


Tämä kori ihanuuden ostin viikolla takkapuita varten. Kansi on sellainen pyörivä ja mies ihmettelikin miksi meillä on pyykkikori takan vieressä :O Mutta mun mielestä se on kätevä kun lapset ei pääse näpläämään puita ja sitä paitsi tosi kauniin harmaan värinen! Ehdotinkin josko tuohon kankaaseen painaisi tekstin puita tai woods... ;)


Kesän kukat sai väistyä ja nyt on sisääntulossa tämän näköisiä kaunistuksia!


Pari krysanteemia, joista toisen ruukun laitaan jätin kesän muratin, niin kauan kun on hengissä olkoon tuossa sivussa. Lisäksi kanervia vierekkäin ja uudet rottinkiset lyhdyt näkyy tuossa takana tuolin päällä.


Pajuikkunaan laitoin petunian tilalle syklaamin ja hopealangan, ja siihenkin jäi kesän muratti toiseen laitaan.




Nyt on alkanut kunnolla tuntua syksyltä, kun on niin kylmäkin!!! Ja tämän päivän sadekeli oli kyllä syksyä parhaimmillaan... Tulisipa kauniita kuulaita aurinkoisia syyspäiviä, ja sitten niitä viileitä pimeitä iltoja. Eilen kaivelin sukkapuikot ja langat esille ja kyllä sitä syntyy taas kummasti neuletta :) 
Olen tämän lopukesän aikana löytänyt itsestäni myös pienen teen lipittäjän, ja se sopii jotenkin syksyyn ja neulomiseen olennaisesti. Jotenkin näistä pienistä asiaoista syntyy se kokonaisvaltainen tunne syksystä. Ja kohta alkaa se kesän menetyksen haikeuskin vaihtua joulun odotukseen.

Tänä viikonloppuna on tiedossa itselle hemmottelua, kun viimein pääsen käyttämään äitienpäivälahjaksi saamani kasvohoitolahjakortin, jipii! Haluaisin myös saada muutamia hyllyjä ja muita pikkutavaroita seinälle, ja niiden kiinnitykseen tarvitsen miehen apua (onpa muuten ärsyttävää kun ei pysty jotain itse tekemään!) ja lisäksi sain vielä ihanalta naapurilta Habitareen ilmaisliput, joten ehkäpä myös lapsetonta aikaa sen hetken... 


Kaikille lukijoille oikein mukavaa viikonloppua!!!


15 kommenttia:

Niina kirjoitti...

Mä luulet et toi laskureiden häviäminen johtuu siitä että tuli noi tilastot mistä voi seurata blogin kävijämäärää yms..hallintapaneelin kautta pääset tutkimaan sitä!:)
Ihana tuo heppa ja pihakukkaset!Munkin täytyy pian hakea kanervat ja muut jutut pihalle tyhjiin laatikoihin!
Piha täytyis muutenkin puunata syksykuntoon..:P

Mukavaa viikonloppua!

Anonyymi kirjoitti...

Ettei vaan ois sama heppakeinu jota kattelin Viirin kirppiksellä... Onneks en sit ostanut. ;)
Mullakin on jo viikon verran puikot viuhunu, ihana syysfiilis!
Rentouttavaa ja lämpöistä (villasukat jalkaan!:)) viikonloppua!

t. Ch

Anonyymi kirjoitti...

Ja on muuten tosi nätit noi "kukkatsydeemit" sulla, senkin viherpeukku! ;D

-ch-

Anonyymi kirjoitti...

Ihana keinuheppa todellakin!!Ainutlaatuista kyllä kesän loppuminen ei ole tänä vuonna aiheuttanut haikeutta...hyvillä mielin tepastelen villureissa ja syksy saakoon tulla ;-))
Ihana tuo sinun pajuikkuna istutuksineen. Kirjoittele ihmeessä vielä tätä koukuttavaa ja hienoa blogiasi, täältä on monta ideaa ja inspiraatiota saatu,kiitos!
Tunnelmallista viikonloppua teidän perheelle!

Anonyymi kirjoitti...

Kaunista, NIIIIIN kaunista!

Tuota samaista "pyykkikoria" katselin itsekin ja olisin laittanut sen aivan muuhun käyttöön kuin pyykkien säilytykseen samoin kuin sinä. Mutta ostinkin sitten vähän toisenlaisen korin.

Vinkkinä, että älä ihmeessä kirjoita kankaaseen "woods". Minusta suomen kieli on kauniimpi. Ja eikös wood ole "uncountable" sana, mitä (poltto-)puihin tulee (eli ei voi laittaa ässää perään)? Ja monikollisena tarkoittaa metsää. Saatoin mennä metsäänkin, en ole varma.

Tunnelmallista syksyä!

Arja kirjoitti...

Kauniita kuvia<3
Mukavaa viikonloppua!

Linda kirjoitti...

Maija Maitoparta: Kiitos avusta laskureiden suhteen, mutta jotenkin en löytänyt niitä hallintapaneelin kautta, höh :( Pitää vielä ajan kanssa koittaa selvittää!
Mukavaa viikonloppua :)

Ch: No samainen heppahan tuo sit on ;) Aika hauskaa, että katoit sitä myös! Ja valkoiset villasukat jalassa mennään :) Tunnelmallista viikonloppua teillekin siskoseni <3

Anonyymi: Kiitos ja ihana kuulla, että tykkäät lukea minun sepustuksia :) Syksyistä lauantain jatkoa sinnekin :)

Anonyymi: Kiitos paljon :)
Hyvä, että valistit tuon sanan suhteen! Enpä olisi tuota tiennyt/muistanut! Luulen, että kangas saa jäädä ilman tekstiä, jos vaikka joskus tahdon säilöä siinä muuta kuin puita tai metsää ;) esim leluja.
Ihanaa viikonloppua :)

Linda kirjoitti...

Arja: Kiitos ja ihanaa viikonloppua sinnekin!

Hanna kirjoitti...

Kauniita kuvia, kiva keksintö takka puille:)Mukavaa viikonlopun jatkoa!

Niina kirjoitti...

tilastokohta on siis siinä missä on uusi teksti, muokkaa tektejä jne..ihan viimeisenä!
näkyy mistä maista sun blogissa on vierailtu yms...!
mutta tuskin tuo laskureiden katoaminen varmaan kyllä tuosta johtuu!:D

Hanne kirjoitti...

Hyviä löytöjä olet tehnyt! Hyvää viikonlopun jatkoa!

Linda kirjoitti...

Hanna: Kiitos ja kiitos samoin :)

MaijaMaitoparta: No nyt löysin, kiitos! Aika hauskat muuten nuo laskurit ;) Täytyy laittaa varmaan uudet laskurit, koska toi ei varmaan tosiaan aiheuta sitä ettei entiset toimi...

Hanne: Iloista sunnuntaita!

Anne-Mari kirjoitti...

Hei!

Mistä löysit nuo rottinkiset lyhdyt? Ja ovatko sellaista "harmahtavaa"? Itsellä hakusessa lyhtyryhmään ja näyttäisi olevan ehkä sopivan kokoinen (löytyy jo 40 cm korkea ja sitten noin 10 cm korkea)!

Linda kirjoitti...

Anne-Mari: Nuo rottinkiset lyhdyt löysin tarjoustalosta puoli vahingossa! Ja ovat juuri sellaista harmaata rottinkia, korkeus noin reilu 20cm ja sisällä on lasikupu.

Anne-Mari kirjoitti...

Kiitos inffosta! Juuri samoja omani ovat eli seuraavalla reissulla kaupunkiin, josta tarjoustalo löytyy, niin pyörähdän. Löysin ison lyhdyn etolasta edullisesti ja pienemmän jostain sisustusliikkeen ale-laarista aikoja sitten. Tuo "välikoko" on puuttunut ja sisustusliikkeissä maksanut kolme kertaa tuon mitä etolassa iso lyhty...