torstai 11. marraskuuta 2010

Tonttupuvut tytöille!


Käytiin tänään lasten kanssa kaupoilla aamupäivällä. Ihan vahingossa sattui silmään KappAhlissa kivat tonttuasut tytöille :) Emmalle tämä ylempi, joka on ihanaa pehmeää velouria ja jossa nätti essukin edessä ja lisäksi mukana on kiva tonttulakki.


Sofialle otettiin tämä enemmän kyllä yöpukumaisempi versio, jossa on mukana aika kiva tonttulakkihuivi! Sofialla on itse asiassa ollut ihan samanlainen puku kolme vuotiaana, joten oli aika kiva kun löytyi "tuttu" puku. Siellä olisi ollut ihania fleece tonttupukuja tytöille, mutta kun tätä pukua on kuitenkin enempi tarkoitus käyttää sisätiloissa, niin olisi ollut turhan kuuma meidän "hikiveriselle", niinkuin neiti itse itsensä luokittelee ;D


Nyt vaan vielä Joonalle haussa poikien mallinen tonttupuku! KappAhlissa oli pojille vain ruskeita piparkakkupoika pukuja, joka oli minusta kyllä tosi nätti, mutta Joona ei missään nimessä halunnut olla mikään piparipoika! ;)


Isänpäiväksi löytyi myös jotain pientä kivaa ;) 
Mutta niistä enemmän vasta viikonloppuna...


Mukavaa torstaipäivää harmaasta säästä huolimatta!
T: Linda




14 kommenttia:

Unknown kirjoitti...

Ihania mekkosia tyttärille, voi Joonaa,no ymmärrän , että piparit syödään eikä pueta päälle.
KappAhlissa on minustakin tosi kivoja vaatteita, itsekkin kävin tänään siellä vähän tekemässä hankintoja.Ja tänään oli vielä kanta-asiakspäivä niin sain 25 % alennusta, alle 60 € ostin kolme vaatetta. Ihan jees.

Samoin sulle mukavaa viikon jatkoa.

Linda kirjoitti...

Tuija: No toi tarjous oli mulle kans se houkutin lähteä katsomaan, josko jotain kivaa löytyisi ;) Oli kuulemma hyvin tavoittanut asiakkaita tuo alekampanja!

Hanna kirjoitti...

Oi kuinka kivat mekot, pitääkin poiketa tänään kapphallissa kun lähden viemään tyttöä tanssitunnille.Toivottavasti löydätte vielä pojankin makuun sopivan asun:) Mukavaa päivän jatkoa!

Uuden Kuun Emilia kirjoitti...

Vinkkaappa sitten kun se poikatontun puku löytyy! Ne on aina melkein niitä piparipukuja. Tytöille löysit suloiset :)

Terhi kirjoitti...

Onpa ihanat tonttutytön puvut! Pitääkin rientää KappAhliin nyt, kun meillä täällä se vihdoin on ;) Ja kerro toki, jos löydät kivan puvun pojalle, niitä meilläkin kaivattais! H&Mlla on ollut joka vuosi sellaisia trikoisia pukuja, joissa ihan vaan punaiset paita ja housut, valkoiset pääntiet, hihan- ja lahkeensuut.

Anonyymi kirjoitti...

Hei,

Ihanat tonttupuvut. Meidänkin pikkuneidille (1v 4kk) täytynee käydä jonkinmoinen jouluinen asu hakemassa :)
Olen aikaisemminkin kysellyt rakentamisjuttuja, meille valmistuu hyvää vauhtia ruissalo 204 (talo ja talli pystyssä, lattiavalu tehty eilen). Nyt on kaikki suuret päätökset tehty (keittiö, kodinkoneet, kylppärit, hanat, kaakelit, parketti, takka jne.), mutta nyt törmättin tapetointiongelmaan...Emme löytäneet kivoja tapetteja designtalon valikoimista ja olemmekin nyt valinneet värisilmästä muista boråstapettien kirjoista hienot tapetit. Hinta vain nousi kovin korkeaksi (tässä nyt on jo rahaa palanut muutoksiin aikalailla :). Olisinkin kysynyt onko teillä tapettia vai maalatut seinät? Itse olen ajatellut juuri tuollaista harmaan sävyä keittiöön/olohuoneeseen. Eteiseen ja yläkerran aulaankin se sopisi mainiosti (valkoharmaa-raitatapetti on ykkösvaihtoehto, mutta se oli kaikista tapeteista kallein). Olen myös miettinyt jalkalistan vaihtamista hieman leveämmäksi (sekin pitäisi päättää nyt nopeasti että vielä ehtii...). Muistatko oliko vakiomalli aivan tasainen sileä lista vai oliko siinä jotain "uritusta"? Kiitos jo etukäteen vastauksista ja mukavaa joulun odotusta :)

Terv. Anna

Laura kirjoitti...

Kivat puvut löysit tytöille! :) Meillä poika on aina ollut huono "pukeutuja", esim. nyt kun siskoni perhe järjestää kohtapuoliin naamiaistuparit niin poika on jo ilmoittanut että "minä en kyllä pukeudu"...joten ei ole meillä sitten vauvavuoden ollut tonttupukua..

Ihania löytöjä myös tuossa alemmassa postauksessa! Tyyny on ihan huippu! :D

Anonyymi kirjoitti...

Ihana tuo harmaa-punainen mekko! Viime jouluksi tilasin Ellokselta piparipukuja lapsille ja on siellä tonttupukujakin, aika perusmallia se poikien malli, tästä linkistä toivottavasti pääset suoraan... http://www.ellos.fi/ListPage/Search.aspx?SearchText=tonttu+pipari&ConceptStoreCategoryId=
-Tiina-

Linda kirjoitti...

Anna: Meillä on maalatut seinät.
D-talon vakio lattia- ja peitelista on tosiaan se aivan sileä neliskanttinen malli, ilman urituksia.
Tsemppiä teille taloprojektiin!!!

Tiina: Kiitos linkistä!

Ja kiitos muillekin kommenteja jättäneille <3

Anonyymi kirjoitti...

Täytyypä olla edustajaamme yhteydessä ja vaihtaa nuo jalka- ja peitelistat, katsoin jo listatalon sivuilta sopivat :) Muistatko mikä harmaan sävy teillä on seinissä?

Anna

Linda kirjoitti...

Anna: Sitä en muista enää, harmi!

VanilijaVadelma kirjoitti...

Hei ! Eksyin kauniiseen blogiisi rakentamisen kautta ja ahmin juttusi (ensin rakentamisesta + sisustamisesta ja sitten kaikesta muusta ;-)
D-talo meillä vahvana vaihtoehtona ja oli mukava lukea kokemuksia :-)
Mukavaa talven jatkoa ja vierailen varmasti toistekin !

Linda kirjoitti...

VanilijaVadelma: Kiva että eksyit tänne ja tervetuloa uudestaankin :) Ja mukavaa kun jätit merkkiä käynnistäsi!
Tsemppiä teille talomallin valintaan ja tulevaan projektiin!

Monica kirjoitti...

Kivat puvut olit löytänyt tytöille :) Koskas tuutte kylään?