sunnuntai 3. huhtikuuta 2011

Kaksi haastetta!


Leppoisaa sunnuntai iltapäivää :) 
Sain Terhiltä Onnentähdet-blogista kaksikin haastetta, jotka ajattelin yhdessä tässä julkaista!

Ekana tämä hot or not :) 
Oli muuten oikeasti hankala miettiä näitä, on tainnut viime vuodet päässä pyöriä ihan muut asiat kun hunksit ja muut komistukset, tai sitten se on se, kun tuota omaa komistusta ihailee tässä kotinurkissa, niin ei jää aikaa miettiä muita ;) 
Tästä jokainen halukas napatkoon haasteen mukaansa!!!

Minun nuoruuden suosikkiartisti, ja ihan aikuisuudenkin. 


Näyttelijä John Corbett. Tykkäsin jo Sinkkuelämässä kun esiintyi Aidanina ja muutamissa leffoissa olen nähynyt myös, on jotenkin symppiksen oloinen.Ja tämä kaikkien ikisuosikki, George Clooney ;)


Kotimaisista komistuksista tuli mieleen Samuli Vauramo. Ekaa kertaa näin Tyttö sinä olet tähti leffassa,  tykkään elokuvasta kovasti.


Ja suosikki laulajani Juha Tapio. Ja on muuten paljon parempi lookki ilman tukkaa!!!


No siinä oli silmäniloa sunnuntai iltapäivälle! :)


Mutta sitten se toinen haaste. Eli tarkoitus oli avata valokuvatiedostoista neljäs kansio ja neljäs kuva. Itsellä neljännessä kansiossa on vain yksi kuva, joten julkaisen sen!
Tämänkin saat napata mukaasi vapaasti!!!

Meidän Joona, ikää reilut puoli vuotta :) 
Ehdottomasti äidin mielestä komein kaikista edellisistä <3Meillä on ollut harmaan sateista koko päivän. Ollaan siivottu, pesty vauvanvaatteita ja pyöritty enemmän ja vähemmän näissä kotinurkissa. Nyt on kuitenkin muksut kuriksissa ulkona, viihtyvät hyvin säästä huolimatta kunhan on kavereita joiden kanssa leikkiä! 

Huomenna olis sit laskettu aika... 


Mukavaa sunnuntai iltaa kaikille!
T: Linda7 kommenttia:

FanniAuroora kirjoitti...

Tsemppiä koetukseen =)

Johanna kirjoitti...

Itsekin mietin tähän haasteeseen tarttumista, mutta en sitten keksinyt tarpeeksi montaa miestä :O. Pitäisiköhän olla jo huolissaan ;D. No, ehkä yritän jossain vaiheessa vielä :).

Ihana tuo alin kuva <3

satsuma kirjoitti...

niitä pikkuisia vaatteita onkin ihana pestä! :)
Toivottavasti pääset pian tositoimiin! tsemppiä koitokseen, toivottavasti kaikki menee hyvin!

Terhi kirjoitti...

Hihii, oli ihan pakko laittaa sulle tuo Hot or not haastekin, jotta tiedän, millaisista miehistä toinen kohta neljän lapsen äiti pitää :) Aikalailla samanlainen maku sulla kuin mulla ja Juhasta oon ehdottomasti samaa mieltä, paaaaaljon komeampi kaljuna! Voi hitsi siellä on nyt jännää, tsemppiä ja onnea ihan mielettömästi koitokseen!

Tuija kirjoitti...

Minustakin tämä kaikista viimeinen oli ihanin komistus...:) suorastaan vastustamaton hymy, jota ei varmasti yksikään nainen voi ohittaa...heh.heh..

Tuija kirjoitti...

Niin ja tsemppiä sitten minultakin, uuden elämän esiin ponnistamiseen...:)

Tiina kirjoitti...

Komeita oli miehet juu ja viimeisin, ei vähäisimpänä vaan komeimpana :D Ihanaa pikkunuttujen pesupuuhaa ja vauvafiilistelyä, onnea viimeisille tunneille/päiville!