keskiviikko 7. syyskuuta 2011


Heippa taas pitkästä aikaa :)

Mä en tajua mihin aika menee! Tuntuu, että mitään näkyvää ei saa aikaiseksi vaikka lähes koko ajan teen jotain... Blogikin on ollut vähän tauolla kun tuntuu ettei ole ollut mitään sanottavaa. 

Mutta laitan nyt vähän kuvia jostain konkreettisesta mitä olen saanut aikaan ;) 
Pari viikkoa sitten laitoin syysistutuksia etuterassille. Ihana oli muuten sommitella näitä kukkia kun olin niitä ostamassa, kerrankin ihan yksin kukkakaupassa, Luxusta, Superkivaa!!! :)






Ja tässä meidän neiti ekaluokkalainen :) 
Sofiahan haluaa isona muotisuunnitelijaksi ja oppikin nyt sitten toissapäivänä ompelemaan koneella!!! Teki ekana itselleen hameen :) Minä pujotin vyötärölle kuminauhan ja silitin tuon silityskuvan kiinni, mutta muuten neiti sai ommella siksakit ja suorat ompeleet ihan ite. Eilen tehtiin hameen kaveriksi vielä kämmekkäät samasta kankaasta, ja tänään näissä lähettiin kouluun. Voitte uskoa, että oli hieman tyytyväinen itseensä ;)




Kotona meillä on menossa työhuoneen uudistus. Tämä työhuone on ollut alusta lähtien yksi rojuhuone, mutta nyt tästä tulee kohta kiva :) Laitan sitten kuvia! 

Muuten meillä onkin jotenkin ihan räjähtänyttä, legot ja palikat pitkin poikin lattioita ja muutenkin vaatteita lojuu ympäriinsä... Vaikka tässä pitkin päivää koittaa pitää paikkoja enemmän tai vähemmän ojennuksessa, niin hetken kun teen jotain muuta, kuten nyt tätä blogipäivitystä, niin jo on taas roudattu tavarat uusille paikoille, huoh!
No joo, tää on tätä...

Nyt tämä mamma painelee tuon 2-veen nuhanenän seuraksi, ruokaa laitettava ja pienin imetettävä ennen kuin lähetään hakemaan koululainen ja kerholainen kotiin!

Aurinkoista keskiviikkoa kaikille :)



14 kommenttia:

Tuija kirjoitti...

Oliskohan toi ainainen sotku joku kesän ja syksyn välivaihe, kun meilläkin tuntuu yhtäkkiä olevan jatkuvasti ihan sekaista?

Mukavaa viikonjatkoa!

-Tuija-

Jonna kirjoitti...

Touhua riittää sinunkin päivissäsi :) Ihana neiti ja hienon hameen ompeli! Tulee ihan varmasti hyvä muotisuunnittelia :)

Hanna kirjoitti...

Ihana neiti ompelemassa ja tosi kiva hame! kyllä se onnistumisen ilo on ihanaa:)

Unknown kirjoitti...

Linda, kyllä varmasti sun aika kuluu ihan kuin itsekseen tuon pesueesi kanssa. Kauniin kukkakorin olet kuitenkin sommitellut ja ah..tuossa on se ihana pilarikin mitä meikä himoitsee.;D

Haidi kirjoitti...

Upeita kukkaryhmiä olet sommitellut! ja hienon hameen on tyttösi tehnyt! Täällä on myös tavarat hujan hajan :( pitäisi tehdä suurempaa siivousta, kun talo olisi tarkoitus myydäkin jossain vaiheessa. Suursiivouksesta ei vaan oikein tule mitään näiden lapsukaisten kera ja uutta flunssaakin pukkaa koko ajan...Aurinkoista päivänjatkoa! Täällä alkoi juuri syysmyrsky.

Mia -Willa Oliviasta kirjoitti...

Olipas ihania kukka-asetelmia. Teki heti mieli lähteä kukkakauppaan.

Kyllä sitä sotkua riittää, kun lapsia on perheessä. Eräs vanhempi tuttavani sanoi aikoinaan, että hän viikkailee pöytäliinan kulmia, kun ei ole enää siivottavaa... Kumpiko näistä sitten on parempi ;)

Taitava neiti teillä!! Hienon mekon on tehnyt:)

Terhi kirjoitti...

Äh, älä välitä. Mulla on sama tunne - koko ajan teet jotain, mutta mitään et saa aikaiseksi, heh. Ihan mahtava tuo hamonen, kyllä on taitava tyttönen, äitiinsä tullut! Kauniita muuten nuo kukkaistutuksetkin. Mä en saa edes tuollaisia aikaiseksi. Tai jos saan, niin ens viikolla ne on jo kupsahtaneet. Että mä se tässä toivoton olen ;)

Linda kirjoitti...

Tuija: Saattaa hyvin olla just tuo syynä! Aamulla tarvitaan pitkähihaisia ja huppareita ja iltapäivällä sit mennään t-paidoissa :O Ehkä siksi meillä on vaatteita joka tuolilla ja nurkissa! Ehkä tää tästä helpottaa, eipähän tule toimetonta... ;) Hauskaa viikonjatkoa sinnekin!

Nonnukka: Kiitos :) Mukavaa loppuviikkoa!

Hanna: Niinpä, se jos mikä palkitsee kun näkee kättensä työn jäljen :) Pirteää torstaita!

Tuija: :) Kiitos! Sun pihalla niitä ihanuuksia vasta riittääkin!!! Joudutko paljon pesemään sitä katua kuolajäljistä mitä siihen varmaankin jää ohikulkijoilta?!? ;)

Haidi: Kiitos :) Tsemppiä sinne siivoiluihin ja toivon mukaan ei tauti pahasti pääse niskan päälle!!! Mukavaa viikon jatkoa :)

Mia: Kiitos! Joo ehkä mä mielummin teen kuitenkin tätä kun viikkailen niitä liinan kulmia ;)
Reipasta loppuviikkoa sinne!

Terhi: Kiitos! Ja höpöhöpö sä mikään toivoton olet, päinvastoin!!! Sä toimit mulle inspiraationa ;) Tänään mä kaivan ne puikot esiin tai sit virkkuukoukun... ;)

Jaana Kristiina kirjoitti...

kivaa arkea sulle sinne lasten kanssa=)Varmasti touhua riittää.
Kaunis laudoitus teillä terassilla ja syksyn kukat myös.
Mukavaa viikon jatkoa=))

Linda kirjoitti...

Pitsienkeli: Kiitos :) Tasaista tohotusta tässä, kohta onneksi viikonloppu! Iloista loppuviikkoa!

Niina kirjoitti...

Johan on taitava tyttö!:) Pienestä se lähtee!!:)
Ihania kukka-asetelmia terassilla!

Linda kirjoitti...

Niina: Kiitos, niin minustakin, olen niin ylpeä äiti :) Kaunista viikonjatkoa!!!

Arja kirjoitti...

Heipsan! Voi kauhistus kuinka aika kulkee nopsaan, minunkin blogitauko oli melkosen pitkä..mutta nyt olen toivon mukaan palannut ja saan aikani riittämään tähän kivaan harrastukseen :-))

Nyt lähden katsomaan aijempia postauksia..mitkä ovat jääneet väliin blogitaukoni aikana!
Oikein mukavaa alkanutta viikkoa<3

Terhi kirjoitti...

Vai että inspiraationa, hih ja hah. Käys kurkkaamassa mun blogia, siellä sulle tunnustus. Ihanaista viikonloppua!!