sunnuntai 12. helmikuuta 2012

Tv-huoneesta!


Blogi on ollut tauolla hurjan pitkän aikaa! 
Nyt vihdoinkin ehdin postailla ja tässä nyt meidän televisiohuoneesta kuvia. 

Uusittiin kalusteet tähän huoneeseen lähes kokonaan. Entinen Boknäsin hylly, jossa oli televisio ja digiboksi sekä pelikoneet ja dvd-soitin, löysin uuden kodin ja Cobellosta löydettiin mieleiset uudet kalusteet. 
Nyt tv-tasona tuo matala lipasto, jossa digiboksi ja pleikka+wii, sekä näiden pelit ja ohjaimet. Kaikki dvd:t on sitten taas tuon kirjahyllyn alalaatikoissa pinoissa sisällä. 
Kirjahyllyn hyllyt on vielä lähes tyhjät kun mietinnässä mitä sinne sitten tuleekaan...


Uusi sivupöytä.


Sohvalla kuvassa vielä vanha päällinen, en jaksanut alkaa kuvaamaan uuden päällisen kanssa... 
(Nytpä sit onkin hyvä syy ottaa uusia kuvia ;)


Tämän söpön taulun voitin Sallyn arvonnassa :) 



Me oltiin aamusta jäähallilla 5-vee kiekkokoulun harjoituksia katsomassa koko porukalla. Famu ja fafakin tulivat jäähallille melkein suoraan Malesiasta ;) No ei ihan, mut eilen illalla olivat Suomessa ja lapset sai taas ihan luvattoman paljon tuliaisia... Kiitos R&C <3

  Iltapäivällä 7-vee ja 5-vee menevät naapuriin kavereille synttärijuhlia viettämään ja  7-vee pääsee vielä illalla Disney on Ice- iin :) Kivaa puuhaa koko päiväksi siis tiedossa! 

Yksi syy siihen miksi blogi on ollut tauolla, on ihan valtava unenpuute, josta kärsin tällä hetkellä :( Nuorimmainen heräilee joka yö 2-7 kertaa. Päivällä ei ole mahdollista nukkua univelkoja pois, joten alkaa olla aika väsynyt olo itsellä. Meillä on kaikki nukkuneet ekan vuoden heräillen ja ollaan jouduttu "unikouluttamaan" noin vuoden ikäisenä nukkumaan sitten yöt läpi. Unikoulun pitäminen vaan vaati sekin voimia ja ei ole mitenkään kovin mielekästä, että kaikki muutkin lapset sitten heräilee ja juostaan ympäri jokaisen luona silittelemässä... Plääh... No, kaipa se vaan jossain vaihessa on sitten pakko.
Päivät menee kyllä tohinassa, mutta niinhän ne lapsiperheissä menee muillakin. Koitan parantaa tahtia postailun kanssa!!!

Tämän takia on kyllä jäänyt uudenvuoden lupaukset pitämättä kuntoilun ja muun suhteen. Näillä unilla ei jaksa ajatellakaan mihinkään jumppaan menoa :( Harmittaa! 

Mut aikansa kutakin ja aika kultaa muistot, vai miten se meni... Kohta en sitten muistakaan tätä väsymystä ;)


Nyt kuitenkin hirrrrveen nättiä talvisunnuntaita kaikille!!!
T: Linda :)



14 kommenttia:

Katariina kirjoitti...

Kauniilta näyttää!

Sally kirjoitti...

Toden totta, kauniilta näyttää! Kiva, että olet palannut tänne blogistaniaan ;) Aika todellakin kultaa muistot. Vielä tulee päivä, jolloin sä naurat tälle kaikelle, vaikkei nyt aina paljon nauratakaan.. Itsekin liki 11v kotiäitinä tiedän, mitä vuosien univelka tarkottaa. Tsempit sinne teille! Valoisuus lisääntyy ja aurinko tuo toivon keväästä.

Sunnuntaiterkkuja lähettää: Sally

PS. Tikkaustauluhan sopi teille kuin "nenä päähän"! Wau.

Terhi kirjoitti...

Kaunista!! Tsemppiä Linda valvomisen ja univelkojen kanssa! Meillä pienin alkoi nukkua vasta 1.5v. (imetin siihen saakka). Kaksi yötä unikoulua ja alkoi nukkua. Nyt tosin on taas pari vkoa heräillyt kerran-pari itkemään, tiedä mistä johtuu. Kivaa vkonlopun jatkoa ja seiskaveelle mukavaa showta! Esitys oli tosi hieno, olen ensikertalaisena ihan vaikuttunut :)

Linda kirjoitti...

Katarina: Kiitos! :)

Sally: Taulu on just passeli, ihana :) Niin, onneksi näitä "kohtalotovereita" on tän kotiäitiydenkin saralla ;) Hassua vaan se kuinka tosiaan äkkiä unohtuu se valvomisen aiheuttama univelka. Meilläkin kun lapset tulleet noin parin vuoden välein, niin joka kerta olen siinä välissä "unohtanut" sen...

Terhi: Kiitos! Meillä on kans toi imetys varmaan se "syypää" noihin öihin. Oon imettanyt kans reilun vuoden muita ja sen takia varmaan noi yöheräilyt, kun tankkaa sitä läheisyyttä samalla... Ja meillä on unikoulut vieneet kolmisen yötä, ja sit on alkaneet yöt sujua. Mutta miten sitä öisin onkin niin laiska, että luulee pääsevänsä helpommalla kun ottaa syliin... Kaikki järjenjuoksu on ainakin mulla niin kateissa öisin väsyneenä! Mutta tsemppiä teillekin, toivon mukaan yöheräilyt on nyt vaan joku "hetkellinen häiriötila" ja palaatte taas hyväunisiin öihin!
Ja hei kiva kuulla, että se Disney on Ice on hyvä! Tulee kiva ilta Sofialle :)

Niina kirjoitti...

Kaunista<3
Jaksuja unikouluun!

Kaaponkammari kirjoitti...

Teillä on kyllä joka puolella niin harmoonisen kaunista. Cobello on liikkeistä paras ja sinne on tullut vielä lisäksi se ihana luomukahvila, joten siellä voi hyvin viettää aikaa.

Ja mitä tulee bloggaamiseen, mulla on ollut 8kk tauko,joten sähän kirjoitat usein. Tsemppiä univelkojen kanssa!

Villa Harmonia kirjoitti...

Kaunista! Teillä on kauniin väriset seinä- ja lattiapinnat, valkoiset kalusteet ovat ehdottomasti piste i:n päälle! :) Rentouttavaa sunnuntaita!

Monica kirjoitti...

Kiva saada vihdoin kuvia uusista kalusteista, kauniilta näyttää :) Tsemppiä sinne yövalvomisiin, meilläkin siihen unikouluun aletaan sitten kaikkien muuttojen ja reissujen jälkeen kun siihen on voimavaroja, just nyt ei ole.. Ihanaa alkavaa viikkoa :)

Linda kirjoitti...

Nina: Kiitos paljon :)

Kaaponkammari: Cobellossa voisi tosiaan viettää parikin tuntia ja ilman lapsia kahvitellen kiitos ;) Ja kiitos tsempeistä!

Villa Harmonia: Kiitos! Mukavaa alkanutta viikkoa sinnekin!

Monica: No kun kerran lupasin ryhdistäytyä tän blogin kanssa, niin sen lupauksen pidin ;) Kiitos, on itestäkin kivamman näköinen nyt toi telkkuhuone! Ja unikoulutellaan sit yhessä niin voidaan vertaistukea toisiamme!!! ;) Kivaa alkanutta viikkoa, palataan <3

Kikke kirjoitti...

Täältä lähetän oikein ISOn sympatiahalin ja toivon,että sen mukana tuulahtaa sinne roppakaupalla energiaa ja iloa <3!
Mä niiiiin tiiän tuon tunteen(=VÄSYN!!!).Meillä tyttö 1v7kk ei oo nukkunu vielä(KÄÄN!!) yhtä ainutta yötä heräämättä :/!Molemmat pojat nukkuivat satunnaisesti ja aika usein läpi yöt jo 6kk:sta alkain...mutta tyttöpä ei!Mehut se kyllä vie totaalisesti ja äipän silimäpussit laahaa jo lattialla!Vaan eipä auta,päivällä ei tosiaankaa saa unirästejä pois joten eteenpäin mennään duraselpupun lailla ja välillä en oo yhtää varma,että liikkuuko mun päässä mikää muu ku silimät ;)!Hohhoijaa!Oon koittanu tuudittautua siihen,että joku päivä muistelen tätäkiaikaa haikeudella <3.
Voimia sulle <3 tuhat määrin ja jaksamista <3!
Ps.Ihanat kalusteet!!!

Linda kirjoitti...

Kikke: Kiitos ihanasta viestistä! Vähänkö nauratti toi duracelpupu vertaus, jonka päässä ei liiku muuta kun silmät ;D Just samanlainen olotila tällä mammalla! Tsemppiä teillekin ja joku päivä me tosiaan haikeudella muistellaan näitä aikoja... Sitä odotellessa kasvatellaan silmäpusseja ;)

Hannis kirjoitti...

Iloa ystävänpäivään ja kiitos vielä niistä vaatteista :-) Käytössä ovat olleet koko ajan! Saa tyrkyttää vastaavia vastaisuudessakin :-D

kodinkuvalehti.fi/ruususuu kirjoitti...

Kaunista, Mukavaa ystävänpäivää!

Jonna kirjoitti...

Mulla oli ihan menny kuule ohitte sun postaus jota olen odotellutkin ;) Voi nuo uniongelmat on kurjia.. itellä kans meni tuossa joku aikaa ihan "pöhnässä" unen puutteen vuoksi. Kyllä se vain niin on, että ihmistä ei oo tarkotettu valvomaan.. toivon sulle kovasti tsemppiä ja voimia! Unikoulu on kyllä hyvä juttu mutta vaatii toki sekin voimia.

Aivan ihanan kaunista teillä <3