torstai 20. kesäkuuta 2013


Pihaproggis edistyy😀 Pari iltaa ollaan painettu hommia lähes puolille öin ja tänään on hommat tehtynä jo nyt neljän aikaan! Siirtonurmi paikallaan, kiitos mummin ja vaarin avun!


Istutuspuuhia olis sit tiedossa heinäkuussa. 


Pienet viimeistelyt tehdään sit aikanaan niistä ei jaksa ottaa stressiä 😉 Mutta on vaan niin huippua kun suuret linjaukset tulee valmiiksi!

Eilen oli oma ohjaus, joten pihatöistä tuli pikkubreikki ja tänään ajattelin vielä käydä salilla ennen mökkijuhannusta. Ruokaostokset tosin vielä tehtävä mutta hyvinhän tässä kerkiää. 


Mukavaa torstaita 😀


4 kommenttia:

hannap kirjoitti...

Heii.. ihana kuulla taas kuulumisia teiltä. Wau mikä piha, mutta hei ihan mielettömässä kunnossa oot Linda!!!:) lisää postauksia ootellaan ja jos ehdit niin kerrohan sun reeneistä!

Anonyymi kirjoitti...

Kiva kuulla sun kuulumisia tätäkin kautta piiiitkästä aikaa:) T. Hanna

Linda kirjoitti...

Hannap, kiva kun kävit lukemassa kuulumisia :) Ja voi kiitos kehuista, lisää kuvia pihasta kunhan työt edistyy ja treenikuvia ja treenijuttuja luoaan myös lisää!

Hanna, onkin kivaa taas bloggailla pitkästä aikaa ja etenkin kun tajusin, että voin puhelimen kautta kirjotella, niin sit on paljon nopeempaa ja helpompaa. Koneella tulee käytyä tosi harvoin.

Krista/Sisustus Villa Blanco kirjoitti...

Tuo siirtonurmi on aivan älyttömän hieno keksintö, itse laitoimme edelliseen pihaan sitä ja ei voi kun kehua. Nopeasti valmis ja erittäin kestävä! Paljon tarvitsee vettä ensimmäiset viikot, mutta sitten pärjää hienosti omillaan.

Mukavaa Juhannusta!