lauantai 16. tammikuuta 2010

Aatoksia aamuyöltä...


Aamuyöllä jäin miettimään eilistä blogipäivitystä ja sanavalintoja... Kaikkea sitä miettiikin aamuyöllä vauvaa syöttäessään :) Tyylisuunnista mainitsin New England tyylin, josta pidän. Tämä on kuitenkin vain yksi kerrostuma tyylistä, josta pidämme. Enkä ole tainnut paljoakaan kertoilla muista tyyleistä, jotka minua puhuttelevat. Kuvista on tietysti saanut varmaankin jonkinlaista osviittaa ;)
Kotiimme tulee myös paljolti tanskalaista vaaleutta, ripaus ranskalaista rappioromantiikkaa, chabby chiciä sekä muutenkin vaaleaa maalaisromantiikkaa. Kauneimpia koteja mielestäni ovat kodit, joissa näkyy, että kyseessä on koti, eikä sisustuskauppa. Niin, ettei kaikki ole samasta kaupasta ja samaan aikaan hankittua, kerrostumat ovat kiinnostavia ja luovat mielenkiintoisen ympäristön.
Meidän kotimme tyylisuunta on alkanut hahmottua kolmen viimeisen vuoden aikana uomiinsa. Kaikenlaista on kokeiltu ja kokeillaankin, ja niin löytyy se oma tunnelma ja oman kodin sisustus. Jos nyt olisin valitsemassa opiskelupaikkaa, ehdottomasti valitsisin sisustussuunnittelun ja sen opiskelun. Kuka tietää, jos vielä joskus tämäkin mamma lähtee opin tielle... Haaveita on oltava!

Alla muisto joulusta,
amarylliksen yhdestä varresta kasvoi vielä neljä ihanaa isoa kukkaa :)

Ja tässä lupaus keväästä. Kevätkaktus, jonka sain noin viisi vuotta sitten pikkusiskoltani tupaantuliaislahjana, kukkii nyt ensimmäistä kertaa :) (Kiitos Heini)
Pidin kukan viime kesän ulkona, ilman kastelua, ja kaktus teki hurjasti lisää lehtiä ja nyt pari viikkoa siihen on ilmestynyt nuppuja vaikka kuinka!

Tänään meillä ohjelmassa miehen mummon 88-vuotis kahvit sekä sitä ennen tontin siivousta. Se tosin taitaa jäädä miehen harteille, joka pyyhälsikin jo tontille koiran kanssa. Kunhan tuo pienin tällä herää ekoilta unilta ja syö munakupillisen sosetta (tuli eilen 6kk ja soseruljanssi alkoi pyöriä;) niin minäkin taidan suunnata ulos lasten kanssa.

Rauhallista sunnuntaita!

Linda

4 kommenttia:

Wilhelmiina kirjoitti...

Löysin tänne toisen blogin kautta ja jään seuraamaan teidän talon rakennusta :)

Paljon voimia tulevaan !

Olivieno kirjoitti...

Tulin vastavierailulle. Ihastuttavaa kotia teille rakennetaan... Kukannuput ovat suloiset kaktuksessasi, tunnistan ilon mitä kukkiminen saa aikaan! Takka ja parkettivalinnat ovat mieleisiäni, nyt alkaa kutkuttaan remonttipurema, vaikka vanhakaan ei ole vielä valmin!

Monica kirjoitti...

Viikoittain tulee täällä käytyä, mutta liian harvoin jätettyä kommenttia.. Hauskaa, kun olet maininnut New England tyylin! Oltiin viime lauantaina valasristeilyllä ja laiva ajoi upeiden rantatalojen ohi, jotka monet olivat New England-tyyliä ja olen hehkuttanut niitä Jussille monena päivänä :D Eli myös mun mieleen, niinkuin kaikki maalaisromantiikkakin, Shabby Chich oli sen verran vieraampi termi, että piti oikein googlata ja kyllähän sieltä tuttuja ja mieleisiä elementttejä löytyi :)

Kovasti terkkuja teidän koko perheelle :)

Sari kirjoitti...

Tuo kevätkaktuksesi näyttää ihan marraskuunkaktukselta :)