keskiviikko 20. lokakuuta 2010

Joona 4 vuotta!


Neljä vuotta sitten oli lämmin syksy ja mahani oli aivan valtavan kokoinen!!! Kuljin mieheni kesätakissa siihen asti kunnes Joona syntyi. Lasketun ajan ylittäneet kaksi viikkoa tuntuivat pitkiltä ja pelkäsin, että ilmat kylmenevät ja minulle ei olisi mahtunut muuta enää päälle ;) Verrattuna tähän syksyyn silloin oli siis paljon lämpimämpi!
Joonan laskettu aika ylitettiin reilulla kahdella viikolla mutta lopulta 20.10.2006 minusta tuli pienen pojan äiti. Kotona pikkuveljeä odotti isosisko Sofia 1v11kk sekä Pipsa-koira (meidän entinen berninpaimenkoira).


Tänään tämä pieni miehenalku täyttää jo neljä vuotta <3

Onnea Joona kulta <3 
Mamman pieni spaidermäni!!!


Juhlimme su:na Joonan synttäreitä ja Joona tahtoo ehdottomasti hirviöjuhlat ;) Hyvin sattuu halloween tähän lähelle, niin löytyy hyvin tuota hirviöaiheista tavaraa! Viime vuonnahan yhdistimme lasten synttärit halloween viikonlopuksi ja pidimme tontilla ulkojuhlat tilojen ahtauden vuoksi ja oli kiva juhlia omalla tontilla vaikkakin ulkona. 
Hain jo Tiimarista kakkukuvia, kaksi Confettin Spidermankuvaa. En ole koskaan näitä käyttänyt, joten toivon mukaan onnistuu! Muuten tarjoilut vielä mietinnässä... 


Tässä viimevuotiset kurpitsat!

Tänään pitää lähteä hakemaan Sofialle Spidermantyttö-asu, joka kuulemma ehdottomasti pitää olla juhlia varten :) Lapset luki lähes puhki ToysR'us esitteen, joka täynnä halloween aiheista "krääsää", ja sieltä muunmuassa bongasivat tämän asun!

Näissä merkeissä mennään tämä viikko meillä ja eiköhän halloweenia vielä ensi viikollakin jaksa viettää. Onpahan vähän aihetta juhlaan tämän harmaan syksyn keskellä! Sitten kyllä siirrytään meilläkin jo joulutunnelmaan!Mukavaa viikonjatkoa kaikille!
Ja kiitos kaikille kommentoineille :) Ihana kun kommentoitte juttuja!!!12 kommenttia:

Uuden Kuun Emilia kirjoitti...

Onnittelut pikkuiselle isolle pojalle!

Ihania nuo teemajuhlat. Meillä juhlitaan synttäreitä joulukussa, ja joulu hiukan tuppautuu aina väkisin mukaan. Olis siinä tietty itsenäisyyspäiväkin, mutta eipä tuo pikkumies varmaan innostuisi mistään linnanjuhlat teemasta :)

Oikein mukavia pirskeitä teille. Kurpitsalyhdyt on ihania!

Vekarus kirjoitti...

Onnea sankarille ja hänen äidilleen!

Teille taitaa tulla mahtavat juhlat :-)

Terhi kirjoitti...

Onnittelut NELJÄvuotiaalle! Kyllä kuulostaa siltä, että on hauskat synttärijuhlat tulossa :)

Nonnukka kirjoitti...

paljon onnen toivotuksia 4-vuotiaalle!

Hanna kirjoitti...

Oikein paljon onnea, hauskat kurpitsa lyhdyt,tuollaiset olisikin kivat laittaa portin pieleen:)

Tuija kirjoitti...

Oikein mukavaa synttäripäivää Joona-pojalle ja onnea äidille ja iskälle ihanasta spaiderman-pojasta.siinä vähän matkan päässä oli kanssa jokunen aika sitten Antti-spaiderman, hieno puvut ja kaikki, meidän Kata oli välillä hoitamassa Anttia ja kerran Antti oli sanonut Katalle, että kun hän kasvaa isoksi niin menee Katan kanssa kuulemma naimisiin....;=) ihania nuo itsevarmat pikkupojat.
JUU-kyllähän minä siellä teidän takana välillä hiippailen Väinön kanssa , tällä viikolla olen pari kertaa mennyt metsälenkin, Väinö kun niin rakastaa juoksennella siellä vapaana ja sieltä on hyvä mennä, harvemmin ketään tulee vastaan. Joten oikein olet nähnyt...;=)
Teetittekö jollain paikallisella sen suunnitelman?

Mukavaa viikonjatkoa Linda.

Tuija kirjoitti...

Siis palaan vielä kommentoimaan, kun luin tarkemmin tuon sun kommenttisi, siis teetitte paikallisella ;=) tekeekö hän myös muuten vai istutatteko itse ?

maija maitoparta kirjoitti...

Paljon onnea pienelle miehelle!:)

Johanna kirjoitti...

Oikein paljon onnea! :)

Laura kirjoitti...

Paljon onnea 4-vuotiaalle! :)

Niin se aika kuluu ja pieni mies on jo niin kovin iso, vaikka pieni vielä. Meillä nimittäin poika täytti neljä kuun alussa ja mietin että mihin nää vuodet oikein hupenee... *huokaus* Onneksi poika on kuitenkin vielä hetken äitin sylihiiri.. :)

Kaisa kirjoitti...

Onnea Joonalle! Tuli ihan tippalinssiin kun luin tuota tekstiä :)

inka kirjoitti...

Paljon Onnea Joonalle! Meillä Miika täytti 4-vuotta kuukautta aikaisemmin eli 20.9. :) Spiderman hänkin...Ja ToysRUsissa piti käydä myöskin halloween asuja hakemassa sekä Joonalle että Miikalle. Niin se vaan menee... Halein, Inka