perjantai 8. lokakuuta 2010

Verhojen kiinnitys ongelma!


Ihan ensiksi, kiitos kaikille edelliseen postaukseen kommentoineille <3 Ihanaa kun niin moni jaksaa jättää viestiä käynnillään! 

Mutta nyt siihen verho ongelmaani! Osaisikohan joku auttaa tai keksisi ratkaisun tähän? 
Yläkerran toisen puolen makkareissa on kuvan tapaan ikkunat, eli normaali iso ikkunaruutu ja vieressä pikkuruutu. Ja kuten kuvasta näkyy katto lähtee laskemaan juuri ison ikkunaruudun kohdalta. 
En oikein ole keksinyt sopivaa tapaa laittaa verhotankoa, jos sen laittaa ison ruudun päälle, niin pikkuikkuna jää ilman verhoa... 
Onko kellään samanlaista tilannetta ja miten olette ratkaisseet tämän?


Ihan kaikista ideoista ja ehdotuksista, pienistäkin, olisin todella iloinen!!! :)


Mukavaa lauantaipäivä jokaiselle!
T: Linda

14 kommenttia:

Uuden Kuun Emilia kirjoitti...

Minä laittaisin reilusti verhotangon molempien ikkunoiden päälle ja verhoikis samanlaiset molempiin. Toinen pieni, toinen iso. Mielestäni tuota erikoisuutta kannattaisi korostaa mahdollisimman paljon! Ihanat!!!

Anne kirjoitti...

Minä taas ehdotan että laskosverho isoon ikkunaan ja pinempääkin sopii, mutta katsoisin ensiksi miltä näyttää jos ei laittaisikaan siihen verhoa laisinkaan. Näin olen tehnyt muutamassa vastaavassa tilabteessa. Laskosverho pitää tehdä listojen yli 2 cm joten luulen että selviät yhdellä kauniilla verholla :) No tulipa tälläinen idea ;) Olen yleensä aika arka neuvomaan näkemättä...

Hanne kirjoitti...

Minäkin olisin ehdottanut laskosverhoa tuohon isoon ikkunaan ja sitten sen mukaan katsoa että tarviiko pikkuikkunaan mittään. Hyvää viikonloppua!

Naksu kirjoitti...

Laittaisin varmaan isoon ikkunaan laskosverhon ja pikkuikkunan jättäisin ihan verhoitta :)

Linda kirjoitti...

Kiitos oikein paljon vinkeistä! Laskosverhoja olin itsekin ajatellut alunperin. Nyt vaan sitten suunnittelupuuhiin ;)
Jos toiseen huoneeseen tulisi laskosverho ja toiseen eli Emman huoneeseen kaksi verhoa...? Hmm, jänskää! ;)

Muija kirjoitti...

Minulta ei oikeasti kannata VERHOideoita kysyä, sillä omaan kotiimme tulee hädin tuskin verhoja lainkaan. (Enkä muuten välttämättä laittaisi noihin teidänkään ikkunoihin, jollei näkyvyys naapuriin sitä ehdottomasti vaadi.)

Saan varmaan naurut aikaiseksi tällä plondiudellani, mutten tiedä, MIKSI verhoja ylipäätään laitetaan (ku eiväthän ne kuitenkaan peitä koko ikkunaa, kun siihen tarpeeseen on sitten rullaverhot tai kaihtimet). Yhtä huonosti tiedän, miksi naiset käyttävät rintaliivejä. :D

No joo, mutta asiaan. :) Oletettavasti sinä OLET verhoihminen, joten hmm... Minun ääneni menee Naksun idealle: vain isoon ikkunaan verho. Siihenkin laittaisin jonkin unelmankevyen. Voilé, sifonki tai jotain. Valkoisena. Juu, tiedän, ettei ne oo muotia, mutta kun on tuollaiset ikkunat - kauniit kuin koru - en peittäisi niitä liiaksi.

Anonyymi kirjoitti...

olen uuden kuun emilian ehdotuksen kannalla - minusta oaras olisi kaksi verhotankoa ja samanlaiset (erikokoiset) verhot kummankin ikkunan ulkoreunalle. tarvittaessa näkösuojaa saa verhot vedettyä ikkunan eteen, muulloin kauniit ikkunat näkyvissä.
kaisa

Anonyymi kirjoitti...

Minä ehdottaisin myös isoon ikkunaan laskosverhoa tai valerullaverhoa esim valk.pellavasta. Pieneen ikkunaan voisi laittaa ikkunoiden väliin samaa valkoista pellavaa (kuminauhat ylä- ja alareunaan) ja keskeltä "kurois" esim valk.pitsinauhalla. Samaan tyyliin mitä lasivitriineissä näkee.
Minä olen laittanut meillä siihen tyyliin kodinhoitohuoneen ja kylpyhuoneen tuuletus ikkunoihin.
-Paula-

Tuija kirjoitti...

Minä laittaisin isompaan laskosverhon ja tod.näk. en laittaisi pienempää mitään. tai sitten laittaisin samanlaisen laskosverhon kun isompaankin. Ei taida olla noissa ikkunoissa sälekaihtimia? Niitäkin voisi ajatella, jos tarvitsee näkösuojaa.

Anonyymi kirjoitti...

Isoon ikkunaan laskosverho tai valk. pellavakankainen rullaverho ja pieneen sellanen joka oli Famun partsin ikkunassa. ;)
Ja pienen verhokangas tietty samansävysellä kankaalla kuin isonkin ikkunan verho.
t. siskosi (keskimmäinen) :)

Anonyymi kirjoitti...

Minä laittaisin kans vain isompaan ikkunaan verhon tai sitten laittaisin kattoon tulevan verhokiskon jonka jatkuisi katossa myös pikku ikkunan yläpuolella. En erikseen kyllä siihen pikku ikkunaan mitään verhotankoa laittaisin, eikö se olisi vähän hassun näköinen.

Anonyymi kirjoitti...

Moi
Minä laittaisin laskosverhon alkamaan lähes katonrajasta ja pieneen ikkunaan ei verhoa vaan jokin kiva teos pienen ikkunan yläpuolelle

tai sit laittaisin molemmat ilman verhoja ja laittaisin ikkunan pintaan valkoista vesiliukoista "näköestesuojaa".

Pia kirjoitti...

Kiitos hienoista kuvista! :) Meidän takkapulma ratkesi kuviasi katsellessa, eli Uuniseppien Klassikko vei voiton Aallotaresta. Kiitän ja kumarran :)

Anonyymi kirjoitti...

Minä laittaisin ison ikkunaan velrullaverhotyyppisen verhon tai laskosverhon. Pienempään ikkunaan ostaisin jotain tyylikästä ikkunakalvoa, joka tekisi pienestä ikkunasta taideteoksen ja samalla toimisi näkösuojana http://www.helsinkiliving.fi/epages/Kaupat.sf/fi_FI/?ObjectPath=/Shops/Living/Categories/Ikkunakalvot

Riikka