tiistai 2. marraskuuta 2010

Marraskuun toka päivä!


No nyt on halloweenit meidän perheellä vietetty. Joonan synttäreitä juhlittiin lopulta kahtena viikonloppuna ja halloween "krääsää" oli siis meillä esillä reilun viikon ajan. Kiva juhla minusta, lapset tykkää koristella ja on syy koristella keskellä ankeaa syksyn harmautta ja siitä saa hyvän teeman näihin lokakuun synttäreihin :) Mutta ihanaa on kyllä sit ottaa pois se kaikki kurpitsaisuus ja hämähäkit ym.!!!

Nyt takan reunalla on nämä ihanuudet! 



Oli tarkoitus laittaa kuvia enemmänkin, mutta jostain syystä bloggeri ei lataa yhtään enempää kuvia, joten kuvattomaksi taitaa jäädä tällä kertaa...

Nyt on lähdettävä hakemaan kerholainen kerhosta ja eskarilainen eskarista ja sit joutuvatkin influenssapiikille :O Me Emman kansa käytiin jo aamupäivällä!

Koitan iltapäivällä uudestaan josko saisin kuviakin tänne :)


Mukavaa marraskuun alkua kaikille!!!
T: Linda

Edit. Jos nyt toimisi...




No niin, eli myös tämä taloihanuus on tällä hetkellä takan reunalla. Mieheni toi eilen tämän yllärinä työpaivän jälkeen! Heillä on työpaikan lähellä kukka/sisustuskauppa ja sieltä on tehnyt myös seuraavassa kuvassa olevan lamppulöydön! Tuollainen sisustus/kukkakauppa kombinaatio olisi ehkä paras työpaikka mitä voisin itse kuvitella!!!


Tämä on luonnossa mustaa metallia ja kristalleja sekä neljä tuikkukippoa, jostain syystä kuvassa näyttää liilalta. On meillä nyt telkkuhuoneen katossa.


Tässä taas viimeisimpiä kirpparilöytöjä, vanha kahvimylly! Tämänkin löysi rakas siippa ;) Itse olin jossain hyllyn välissä varmaankin penkomassa spidermanejä tai bratsejä...

Ja laitan tässä vielä kuvia meidän juhlijoista :) 
Spiderman Joona ja Spidermantyttö Sofia!


Ja se kakku :) 
Oli muuten tosi helppo käyttää tuo Confettin kakunkuvapäällinen! Ja sillä sai nyt sit sen toivotun kuvan kakkuun, muilla keinoin olisi jäänyt haaveeksi.


Ja kun näitä kuvia nyt saa taas hetken ladattua, paljastan teille kuvatuksia mahankasvatusprojektista!!! Tämä otettu tänään ja nyt menossa rv 18+1. Mammahousut olleet käytössä pari viikkoa, omat matalat housut vielä mahtuisi ja mekot ja tunikat mutta nää mammikset on kyllä aika mukavat ;)  Jos joku kysyisi samaa puolen vuoden kuluttua, olisin niin kypsä näihin!!! Onneksi nyt on kylmä kun maha kasvaa niin ei häiritse nin paljon tuo tuplakangas mahan päällä. Mutta viime raskaudessa kun oli kuuma kesä oli aika tuskaisia nämä tämän malliset housut.


Ja jottei tämä mamma hyytyisi vaan pysyisi pirtsakkana, meillä paistaa keittiössä aurinko!!!


Oma kirkasvalolamppuni sanoi sopimuksensa irti ja sain äidiltäni lainaksi tämän! Tuntuu, että toimii :)



Tulipas tästä sekava postaus, ottaa selvää ken voi! Sekavaa on tosin tämä meidän arkikin välillä ;)
Onko muilla ollut ongelmia bloggerin kanssa? Tämä ei anna ladata kuvia kun hetken ja sitten lopettaa lataamisen ja väittää jotain virhettä?! Turhauttavaa!!!

Pirteää päivänjatkoa!
T: Linda






17 kommenttia:

Uuden Kuun Emilia kirjoitti...

Hei, Isot onnittelut mahan kasvatuksesta! Ihanaa!

Itselläni on tuo sama kirkasvalolamppu ja ihan tärkeä osa syypäiviä se kyllä on.

Hyviä vointeja, ja nauti masusta nyt kun siltä tuntuu :) Kyllä sitä tosiaan ehtii ähistä sitten muutaman kuukauden päästä :D

Unknown kirjoitti...

Onnea vielä minultakin vauvanodotuksesta, näyttääkin olevan jo ihan suloisen pyöreä. Eipä noista ajoista oikein enää mitään muista...;=)

Ihana kakku tuo spidermankakku, Joona oli varmaan innoissaan siitä.

Palaako sulla jatkuvasti tuo lamppu vai laitatko aina välillä päälle.?

Oletko tulossa sunnuntaina Nurmijärvelle? Minäkin olen siellä myymässä, jos nyt saa jotain ravittua kasaa, tavaraa kyllä on mutta en tiedä onko tuo oikea paikka myydä, vien sitten loput kirpparille.

Mukavaa viikon jatkoa.

-tuija-

pst..mullakin tuo kuvien lataaminen tökki aika pahasti viime viikonloppuna...

Linda kirjoitti...

UudenKuunEmilia: Kiitos :)

Tuija: Kiitos vielä :) Ja pakkohan mun on päästä sunnuntaina tulemaan!!! Ihanaa jos olet siellä myymässä, kivaa nähdä :)
Mulla on nyt tuo lamppu ollut päällä koko ajan, kun lapsetkin askartelee tuossa keittiön pöydän äärellä niin toimii hyvänä yleivalona. Kyllä kai pienempikin annos riittäisi, enkä kyllä tiedä onko mahdoton energiasyöppö...
Nähdään sunnuntaina!!!

Hanna kirjoitti...

Oikein paljon onnea ja hyviä vointeja sinulle, kivat juhlat teillä on ollut ja hieno kakku.

Jenni / Casa blanco kirjoitti...

Suloinen vauvamasu, oikein paljon onnea, ja voimia odotukseen :)

Jonna kirjoitti...

Oi mikä ihana massu!! Tuleepa vallan vauvakuume :) Jaksuja ja hyvää vointia!

Rilla kirjoitti...

Tosi suloiset spidermanit teillä :) Mahakin näyttää lähestulkoon kadehdittavalta. Onnittelut siitäkin!!

Mukavaa marraskuuta myös sinne!

tinttarus kirjoitti...

IHania juttuja, suloisia juhlijoita:)
Siunausta ja enkeleitä suojaksi masuasukkaalle. Ystäväni sai pikkuisen pojan puolitoistaviikkoa sitten. On se aina semmoinen suuri ihana ihme.
Wau, mikä kakku! Ihan uusi juttu minulle. Täytyykin kurkkia jostain tarkemmin.....
Ja KIITOS kauniista sanoistasi blogissani.
VAloisia aamuhetkiä marraskuun harmaudessa!

Ruusa kirjoitti...

Täällähän näyttää olevan elämänmakuista menoa, täytyy lähteä tutkimaan tarkemmin... :)

Anonyymi kirjoitti...

Aivan ihana masu, kaiholla muistelen noita aikoja mama-pöksyjen,legginsien ja supermukavien tunikoiden kanssa!Nyt neiti jo 1,5 vee :O
Sanoitko Tiimarista ostaneesi kakkukuvan?Pitää mennä katsomaan, en ole koskaan vielä kokeillut. Kahvimylly on upea(kade!)
Ihanaa odotusaikaa ja syksyn jatkoa teidän perheelle.
-Tiina-

Laura kirjoitti...

Hei mä en tiennytkään että olet raskaana!! Onnea! :)

Meillä on Halloweenit vielä edessäpäin. POjalla on huomenna tarhassa ja juu-u, kolmatta tai neljättä kertaa (kun lasketaan siis kaikki naamiaiset) putkeen hän on Spiderman. ;) Mikään muu ei kelpaa. Aikuisten Halloweenit on lauantaina ja sitten vielä tuossa muutaman viikon kuluttua on semmoset "koko perheen" juhlat siskollani. :) Kun vaan keksis oman asun ylihuomiseksi...!!

Anu kirjoitti...

Helou :) ihanainen massukka!!! Saa nähdä vieläkö mullekin kasvaa tuollainen ;)
Hyviä vointeja sinne päin :)

sanna kirjoitti...

Kiitos vierailusta blogissani! Tulin katsomaan vastavierailulle ja kivoja juttuja täältä löytyi! Mielenkiinnolla selailin blogiasi. Onnea masuvauvalle ja sinulle! Juuri tulin kattomasta veljen viikon ikäistä vauvaa ja on ne vaan niin suloisia ja viattomia, pikkuiset. :)

Linda kirjoitti...

Kiitos kaikille onnitteluista :) Lämmittää mieltä kovasti! Ja kiva kun uusia "tuttavuuksia" löytynyt :)

Tiina: Kakkukuvan ostin Tiimarista, niitä voi myös tilata Confettin sivuilta, mutta Tiimari myy nykyisin myös noita Confettin kuvia. Meidän Tiimarissa olivat kassan alla, joten niitä pitää osata kysyä! ;)

Olivieno kirjoitti...

Kaunis kattokynttelikkö ja suloinen vauvamasu!

Terhi kirjoitti...

Siis voihan video. Jostain syystä sun viimeisimmät postaukset eivät ole päivittyneet mulle, joten nyt vasta näen tämänkin. Onnea nyt siis vielä toistamiseen mahankasvattelusta :) - mielenkiinnolla ja innoissani seuraan projektin etenemistä, hih. Sullahan onkin viikkoja jo kivasti kasassa ja masu on pyöristynyt ihanasti. Mä niiin tiedätkö rakastan raskaanaolemista ja kadehdin tuota sun vatsaasi. Olen kuitenkin nyt oman tehtäväni sillä saralla suorittanut.

Upeat Spiderit ja hieno kakku :)

Linda kirjoitti...

Terhi: Kiitos vielä :) Mulla tiedätkö sama juttu sun blogin kanssa, viimeisin postaus näkyi, mutta pari sitä edeltävää ei ole mulla näkynyt, ja olin ihan kummissani siitä :O
Tsemppiä teille evakkoon, toivon mukaan remppa etenee hyvin!!!