perjantai 4. maaliskuuta 2011

Löytöjä lapsille!


No niin, just kun eilen valitin, etten ehdi bloggailla, niin nytpä päätin ehtiä!!! :) 

Kävin lasten kanssa viikolla ihanan TingelisTangelis- lelukaupan loppuunmyynnissä! Harmittaa ihan kauheasti, että tämä ihastuttava lelukauppa lopettaa tämän kuun lopulla :( Olen jo pitkään katsellut sillä silmällä näitä kahta menopeliä, ja nyt en voinut muuta kun rynnätä heti tiedon saatuani katsastamaan, olisiko joku ehtinyt ennen minua! Ei ollut ehtinyt, joten nämä kotiutuivat meille :) 


Poljettava poliisiauto ja keinuhevonen :) Heppa jopa hirnuu kun korvasta painaa! 


Sitten eilisen satoa, kun kauppareissun lisäksi käytiin Emman kanssa katsomassa Nicky&Nellyn talvipoistorekkejä. Perjantait on hyviä päivä tuollaiseen toimintaan, kun isommat lapset on kerhossa ja eskarissa, niin Emman kanssa käydään tekemässä viikonlopun ruokaostokset Citymarketissa ja samalla voidaan vähän pyörähtää muillakin asioilla, koska kyllä yhden lapsen kanssa shoppailu on helpompaa kuin kolmen (ja mahan;).

Joonalle löytyi ensi syksyksi Reiman välikausitakki -50%. 

Sofialle ja Joonalle talvikengät, -70%! 


Lisäksi sitten yhdet Reiman toppahousut -50% Joonalle ensi talveksi, ja kolmet kurahousut, kahdet harmaat puolihousut ja yhdet ruskeat olkainmalliset Joonalle. Värinä harmaa oli aika tylsä, mutta muita vyötärömallisia ei löytynyt edes normihintaisina, joten nämä saa nyt kelvata. Sofia varsinkin on huono pitämään kuriksia, eikä etenkään mitään "vauvamallisia" olkainhousuja! Mutta kohta alkaa olla jo niin märkää iltapäivisin ulkona, että pakko laittaa kurahousut pihalle ainakin.

 Ja ihana siskoni teki huippulöydön kirpparilta vielä eilen, kun en löytänyt Sofialle toppahousuja niin hänpä bongasi kirpparilta ihan käyttämättömän oloiset ja näköiset lasketteliuhousut!!! 
Kiitos vielä Christa <3

Tänään olisi ajatus lähteä Ikeassa käymään. Se onkin yleensä pienoinen hermoja vaativa operaatio koko porukalla... Pitää varata laukkuun ainakin rusinoita ja vesipullot! 
Pinnasänkyä pitäisi mennä katsomaan vauvalle. Emma nukkuu yhä omassa pinniksessä ja en ole vielä ajatellut opettaa tavalliseen sänkyyn, joten haetaan vauvalle toinen pinnis. On muuten enää neljä viikkoa laskettuun aikaan!!!


Aurinkoista lauantaipäivää :) T: Linda




6 kommenttia:

Salla kirjoitti...

Hienoja löytöjä olet tehnyt. Ihanaa odotusajan loppua ja viikonloppuja!

allidaalia kirjoitti...

Hauskan näköinen poliisin menopeli. Hyviä löytöjä kaikki :)
Aurinkoista Viikonloppua!

Jonna kirjoitti...

Vautsi mitkä löydöt! Ja allaolevassa postauksessa ihanat tunnelmat teillä <3 Leppoisaa lauantai-iltaa!

kisu kirjoitti...

Ihania löytöjä olet tehnyt!
Onnea odotusajan loppusuoralle!
-kisu-

Minna kirjoitti...

Heips! Kiva, kun löysin ihanan blogisi, klikkauduin myös lukijaksesi, :). No, oletpa tehnyt hyviä löytöjä ja paljon!

Meillä on melko lailla samanlainen keinuheppa (ruskeana) ollut viitisen vuotta ja aina vaan lapset tykkäävät sillä leikkiä ;). Tuo poliisipolkuauto on ihan huippuhieno!

Jatkanpa tästä tutustumista blogiisi, tervetuloa vastavierailulle :)!

Sulla on muuten tosi lyhyt aika enää laskettuun aikaan, taitaa tulla pieni ikäero kolmoselle ja neloselle?Meillä nuorin 1v9kk nukkuu vielä pinniksessä, mutta ajattelin huonejärjestyksen vaihtuessa tulevan ajankohtaiseksi sänkyyn siirtyminen. No, katsotaan ;).

Hyvää uutta viikkoa!

t.Minna :)

Linda kirjoitti...

Salla: Kiitos! Mukavaa alkanutta viikkoa :)

Allidaalia: Kiitos :) Mukavaa maanantaita!

Nonnukka: Ihanaa alkavaa viikkoa :)

Kisu: Kiitos!

Minna: Kiva kun löysit täne! Minä löysin sinun blogisi viime viikolla kun pari blogiystävää vinkkasivat asiasta ;) ja klikkasin myös itseni lukijaksi :) Loistavaa kun täällä virtuaalimaailmassa löytyy näitä uusia mukavia tuttavuuksia!

Meillä tulee pienten ikäeroksi noin 1v8kk, joka onkin meidän lasten pienin ikäero. Päädyttiin sitten ostamaan se toinen pinnis, sellainen josta saa toisen laidan pois, niin saa tuo tuleva isosisko sitten sen itselleen ja vauva saa nukkua vanhassa.

Iloista viikonalkua sinne teille! :)