torstai 3. kesäkuuta 2010

Valmiimpaa ja valmiimpaa...

Kyllä se vaan kovaa vauhtia valmistuu! Tässä kuvapläjäys talolta. Ulkomaalarit aloittivat työnsä maanantai iltana ja ensi viikon alussa kuulemma olisi talo kahteen kertaan maalattu. Kuvissa siis yläosassa lopullinen maali!

Sähkömiehetkin olivat käyneet. Joona huomasi samalla, kun itse kuvasin maalia, että seinässähän on ulkovalo jo! Tässä kodinhoitohuoneen sisäänkäynti.


Ja pääsisäänkäynniltä (kumma kuvakulma;)Ja nyt alkaa keittiö olemaan lähes valmis! Liesi paikoillaan ja oikea liesituuletinkin asennettu (ensinhän meille tuli vääränmallinen liesituuletin), etupaneli tosin puuttuu yhä.


Vitriini valmiiksi kasattuna.Lattiat on lähes joka puolelle ehditty laittaa, mutta ovat suurelta osin suojapapereiden alla, joten siksi kovin kummoisia kuvia ei saa. Lisäksi seiniin oli asennettu pistorasiat ja valokatkaisijat sekä kattoon lamppujen rasiat ja ovikellokin oli laitettu ulos :) Joona sai olla ensimmäinen joka koekäytti ovikellon.

Mitäs muuta, viikko on vierähtänyt taas vauhdilla. 
Mies lähti työmatkalle ulkomaille, ja meillä ollutkin sitten sen sortin ruljanssi täällä ettei tosikaan! 
Ihan ensimmäinen "ongelma" oli kun miehen passi ei ollutkaan voimassa, ja tämä huomattiin matkalle lähtöä edeltävänä iltana. Onneksi hän sai kaiken hässäkän ja soittorumban jälkeen väliaikaisen passin lentokentän poliisilaitokselta, jotta pääsi reissuun. 
No samana aamuna kun mies lähti, huomasin Joonassa miljoona näppyä kun tämä heräsi aamulla. Ei muuta kun katras autoon aamupalapöydästä ja kohti terveyskeskusta, mutta matka tyssäsikin parkkipaikalle, koska autosta oli akku loppu, kun joku oli jättänyt valot autoon sisälle!!! Argh!!! 
Hälytin appiukon paikalle, 20minuutin ajomatkan päästä ja hän auliisti lähti kuskiksi.
Terveyskeskuksessa saatiin diagnoosi, allerginen reaktio antibioottiin, jonka Joona söi korvatulehdusta varten. Lääkkeeksi saimme antihistamiini liuosta.

No tänä aamuna herätessä Joona oli jo aivan purppuran punainen ja läikät olivat turvonneet ja levinneet!!! Onneksi tuleva naapurin rouva, pääsi hätiin ja tuli antamaan virtaa autostaan meille. Ja eikun uusi lääkärireissu ja tälläkertaa PikkuJättiin ja saimme vahvemmat lääkkeet. 
Nyt tilanne näyttää paremmalta, lääkkeet ovat laskeneet turvotuksen ja ihon purppuraisuus lievennyt. Lääkäri vielä soitti tässä illalla maalta ja kyseli vointia, ja pyysi meitä vielä soittamaan hänelle hlökohtaiseen numeroonsa maalle huomen aamulla ja kertomaan kuinka yö mennyt. Mahtavaa palvelua nykyaikana!

Mutta että pitääkin kaiken sattua kerralla! Ja vielä juuri silloin kun satun olemaan yksin vastuussa helahoidosta! Onneksi näitä arjen pelastavia enkeleitä ollut meillä matkassa mukana.
Kiitos vielä tätäkin kautta fafalle, mummi&vaarille sekä Birgitalle ja Rinnalle (maailman parhaille naapureille!) ja meitä hoitaneelle lääkärille!

Nyt täällä nukutaan, koiraa myöten, joten nautin tästä rauhasta ja latailen akkuja huomista varten! 

Hyvää loppuviikkoa kaikille :)

13 kommenttia:

Jonna kirjoitti...

Voi kuinka näyttää hyvälle keittiö ja ulkoakin talo! Mistä teille talopketti tuli vai teittekö pitkästä tavarasta? Voi no onpa teillä ollut kaikenlaista, toivotaan että pienen allrginen reaktio häviää pian!

Joana kirjoitti...

Ja täällä huokaillaan! Meidän mökkikin on harmaa ja kovasti olemme väristä tykänneet. Teillä alkaa olla ihanan valmista ja kaunista! Onnea!

Monica kirjoitti...

Hui, onhan teille sattunut ja tapahtunut ja tietty juuri silloin kun olet työmatkaleskenä.. Toivottavasti Joona paranee pian ja tsemppiä loppu yh-viikkoon. Ja talo näyttää ihanan väriseltä ja kiva kun keittiössä on noin paljon ikkunoita, sinne saa vaikka yrttejä ikkunan alle ;) Täällä on ihana tiskata, kun tiskiallas on kulmassa ja ikkunoiden alla perijenkkityyliin, ei ole tiskikaappia yläpuolella :)

Linda kirjoitti...

Nonnukka: Meille tuli DesignTalon RuisSalo195 talomalli, jota modifioimme omiin tarpeisiin soveltuvaksi!

Joana: Tuo siniharmaa on kyllä minusta itsestäkin niin kaunis väri :)

Monica: No niinpä, just silloinhan pitää aina käydä kaikki kun on yksin vastuussa hommista... Ja kiitos tykkään kyllä itsekin noista keittiön ikkunoista, kaikkea ihanaa saa tasoille ikkunoiden etten :)

Elsi kirjoitti...

Olipa teillä sutinaviikko! Onneksi se on nyt jo takana päin :) Joskus tuntuu, että kaikki hässäkkä sattuu samaan sumaan. Teillä näköjään jo loppukiri raksalla, kiva, kiva! Kauniilta näyttää.

Linda kirjoitti...

Elsi: Niinpä, yksi sutina viikko takana ja toinen edessä ;) Muutto onkin sit ens viikon lopulla, joten tätä sutinaa meillä riittää! Mukavaa alkavaa viikkoa!

Uuden Kuun Emilia kirjoitti...

Niin kauniilta näyttää!

Anonyymi kirjoitti...

Kaunista! Onko keittiön tasot laminaattia? Jos on niin hyvältä näyttää ja näiden kuvien perusteella uskallan nyt valita itsekin tulevaan keittiöömme laminaattia massiivipuun sijaan...on se varmaan paljon paljon helpompaa lapsiperheessä kun on tasot laminaattia...

P.S. Kiva ja mielenkiintoinen blogi :)


Terkuin Elina

Linda kirjoitti...

Uuden Kuun Emilia: Kiitos :)

Elina: Tasot ei ole laminaattia vaan massiivipähkinää! Khh:ssa taso laminaattia.

Anonyymi kirjoitti...

Saanko kysyä millä perustein valitsit massiivipuuta? Itse epäilen että pilaan ne heti...vaikka aito puu laminaattia sata kertaa kauniimpaa onkin. Nyt teit omasta valinnastani kyllä vaikean... :/

-Elina

Anu kirjoitti...

No huh, onpa sulle tosiaan ollut hulinaa. Ja niin tyypillistä, että tollaista tapahtuu silloin kun olet yksin.
Meidän Adalle tuli myös penisilliinistä voimakas reaktio. Meillä tulikin kiire sairaalaan, kun tytön silmät ja huulet alkoivat turvota rajusti. Sama vika tytöllä kuin äidillä.

Upealta alkaa teidän kodissa näyttämään :) Aivan ihana keittiö on tulossa ja lattia on tosi kauniin sävyinen.

Linda kirjoitti...

Elina: Esteettisin perustein valittiin nuo kokopuiset tasot :) Aiemmin meillä on ollut laminaattitasoja ja nyt halusimme oikeaa puuta. Kyllä itsekin paljon mietin sitä kuinka nuo tasot kestävät kun pieniä lapsia ja koiruuskin, joka nousee tasoja vasten...mutta sittenpä saadaan rustiikkia niihin ;)

Naksu: No hui, onpa teilläkin ollut hurja reaktio penisiliinistä!!! Aika myrkkyjä taitaa nuo nykylääkkeet olla :O
Ja kiitos, on kyllä niin ihana tunne kun koti alkaa olla pian valmis! :)

Nuppu kirjoitti...

Voi kurjuus, inhottavia nuo allergiset reaktiot (nim. kokemusta löytyy) :( Onneksi poitsu sai hyvää hoitoa!

Kaunis keittiö tulossa teille! Hieman puolueellinen kyllä olen, sillä meille tulee samaiset kaapit tinan värisillä kuppivetimillä :)