torstai 27. tammikuuta 2011

7kk muutosta ja TADAA putkirikko!!!!!!!!!!!!!!!!


Tähän päivään on mahtunut itkua, raivoa, epätoivoa ja liian monta voimasanaa!!! 
Vesikiertoinen lattialämmitysputki yläkerran makuuhuoneesta on vuotanut läpi alakertaan asti!!! 
Ylimmässä kuvassa ko. putki, jonka ruuvin kanta oli hiertänyt puhki. Lämmitysjärjestelmä on asennettu periaatteessa oikein, mutta huolimattomasti. 


Asia tuli ilmi, kun maalämpölaitteessa laski paine yllättäen. Todennäköisesti vuotoa on tapahtunut hiljalleen asennuksesta asti. Tämä kertopuu/ liimapuu palkki on olohuoneen seinästä, ja se menee vaihtoon, samoin tietysti villat ja cyprocit ym.


Nyt meillä on loft asunto!!! Ylhäältä voi viestitellä alakertaan, huippua!!!


Ensi viikolla vaihdetaan kastuneet rakenteet ja toivon mukaan saadaan viimeinenkin lista takaisin paikoilleen. 

Ketäänhän ei voi suoranaisesti tällaisesta syyttää, huolimattomuus/ piittaamattomuus lienevät inhimillistä. Mutta voitteko uskoa, että ohuesti harmittaa!!! Miten voi käydä näin??? Tätä tilannetta kai koitetaan välttää kun ei osteta sitä vanhaa taloa ja tunnelmaa, vaan lähdetään rakentamaan uutta. Tai niin me ainakin teimme! 
Ja kun meilläkin tässä kolme lasta pyörii jaloissa ja yksi mahassa niin fiilikset on kaikkea muuta kuin hienot!!! Onneksi voidaan asua kuitenkin kotona, eikä tarvitse lähteä evakkoon, se vielä puuttuisi. Nyt vaan ottaa niin paljon päähän tämä homma, ettei sanat riitä kuvailemaan.

Lisäkuvia laitan myöhemmin. Pakkohan tämä oli tänne jakaa. Aloitin kuitenkin blogin pitämisen rakennusblogina.

Että tsemppiä vaan kaikille D-talorakentajille!!!!!!!

T: Ei niin tyytyväinen Linda

15 kommenttia:

Puumuli kirjoitti...

Voi teitä! Ymmärrän täysin tunteen; meillä oli joulunpyhien jälkeen liikkeessä kiva ylläri odottamassa eli tuulikaapin katossa ollut patteriverkoston putki oli rikkoutunut ja kaikki verkoston haiseva vesi lillui lattialla. Onneksi oli paljon paksuja mattoja lattialla, joten suurin osa vedestä oli imeytynyt niihin...

Jaksamista sinne!

T. Sari Puumulista

Mia kirjoitti...

Voi itku! No takuulla harmittaa!!

Jaksamista sinne, joskus tämäkin (ehkä) naurattaa..:)

J kirjoitti...

Voi kauheeta, koskaan ei voi tietää mitä sattuu, vaikka uusi koti onkin. Paljon tsemppiä ja jaksamisia sinne rempan keskelle!

Ja Onnea tulevasta perheenlisäyksestä :)

Unknown kirjoitti...

Voi harminpaikka, ymmärrän ihan täydellisesti miltä sinusta tuntuu, meille on pari kertaa mennyt putket jäähän ylhäällä, kun on ollut villa vähän huonosti, ja sekin on ollut ihan sika hankalaa, saatikka sitten tuo ,että joudutte purkamaan seiniä etc...
Saatteko vakuutuksesta korvausta?
Toivottavasti kaikki saadaan pikaisesti kuntoon, siihen saattaa kyllä tulla myös kuivatusoperaatio, vai?

Hei,jos tarvitset joskus apua ihan missä asiassa vaan, niin soita mulle tai tule käymämään, voinhan vaikka viedä teidän koiraa ulos tai jotain, ihan mitä vaan.
Älä epäröi...! Tsemppiä Linda.

Jonna kirjoitti...

Ei oo totta.. onpa todella kurjaa!!!! Tsemppiä!

Terhi kirjoitti...

Siis VOI EI!!! Voin vaan kuvitella, miltä tuntuu ja että ärräpäitä on päästelty :( Ei se näköjään aina uusi talo tarkoita sitä, ettei tuollaista voi tapahtua (vaikka mäkin niin kuvittelen..). Nyt aloin kuvitella jo ties mitä, kun meidän uuteen keittiöönhän asennettiin juurikin vesikiertoinen lattialämmitys ja tekijä oli mikä oli.. Voi että - koittakaa jaksaa siellä, toivottavasti tuo saadaan pian korjattua! Tsemppiä ja iso halaus!!

Kaaponkammari kirjoitti...

Linda voimia sinulle lähetän roppakaupalla.

Linda kirjoitti...

Kiitos kovasti kaikille tsempeistä!!! Olette ihania kaikki!!!
Onneksi talofirma korjaa kaiken, eikä meille synny kuluja tästä härdellistä!
Tuija, kiitos kovasti avun tarjoamisesta! Ja harmi, että teillekin tuttua puuhaa putkien hajoaminen :(

-Heli- kirjoitti...

Voi ei! Varmasti harmittaa ja kovasti, luulis ettei tuollaista voi tapahtua uusissa taloissa, mutta kaikki on näköjään mahdollista. Tsemppiä teille!!

Tessi kirjoitti...

Olen lukenut jo jonkin aikaa blogiasi. Kirjoittelet tosi kivasti ja sisustusmakusi on upea:) Tämä putkirikko oli kyllä tosi kurja juttu:( onneksi talofirma hoitaa kaiken.Vähän kauhistutti itseänikin kun meillekin on D-talo valmistumassa Nurmijärvelle... Tsemppiä ja voimia arkeen!

Arja kirjoitti...

Voi harmi:-((
Jaksuja sinne<3

allidaalia kirjoitti...

Voihan kurjuus! Toivottavasti saatte pian korjauksen valmiiksi. Koitahan jaksella <3

Johanna kirjoitti...

Voi ikävä, tuollaista ei kyllä toivoisi kellekään. Jaksuja sinne teille <3

Misa kirjoitti...

Jaksamisia kaiken härdellin keskelle !
Meillä 2kk vanha dt-talo, ja onhan tässä kaikenlaista mahtunut , kömmähdystäkin, isommat vielä puuttuu ;)...no kukaan ei toivo tällaista,
joten jaksuja !!!
On muuten erittäin upea tuo hiusmallisi, pehmeä ja naisellinen !
t. Misa

Anonyymi kirjoitti...

Meillä D-talon putkari unohti vetää putket alapohjaan ja kun piti olla kaupungin tarkastus, niin kävi ilmi. ja oli wctä jo käytetty, joten heidän kustannuksellaan koko alapohjan päälikerros soraa uusittiin...mutta kyllä v:tutti ja rankasti, tarkastus siirtyi viikolla ja muutenkin oli jo kiire muuttaa...vaikka meni niiden piikkiin, nyt edelleen koko ajan tunne, että mitäköhään kaikkea muuta, mitä ei tiedä etsiä....tsempit<3