perjantai 4. maaliskuuta 2011

Tunnelmakuvia kotoa!


Taas on mennyt liian pitkä aika viimeisestä postauksesta! Mua harmittaa kun en ehdi päivitellä blogia niin usein kuin haluaisin. Siskokin tänään mainitsi asiasta ja nyt piti heti tehdä asialle jotain :) Haluaisin  kertoa enemmän meidän arjesta ja puuhasteluista, mutta nyt mennään näillä ehdoilla ja vähän suppeaksi jää tämä anti... Päivittelen nyt muutamia kotoa räpsittyjä tunnelmakuvia. 
Keittiön pöydän päälle löysin vihdoin viime viikonloppuna White on Whitesta valko-beige pilkullisen vahakankaan! Ja vähän muuten näkyy tuolla pöydän päässä ikkunan alla tuo penkki, joka oli ennen eteisessä. Nyt se on lasten lempipaikka syödä, on kuulemma kuninkaallisten paikka :)

Nytkään en ehdi enempiä kirjoitella, joten lyhyestä virsi kaunis...


Hyvää viikonloppua kaikille! T: Linda


5 kommenttia:

Puumuli kirjoitti...

Kauniita, tunnelmallisia kuvia; takka on upea!

Hyvää vkonloppua!

T. Sari Puumulista

marika kirjoitti...

Ihanat kuvat! Mua niin harmittaa ettei tehtykään tuollaista ruokailuerkkeriä meille, mutta kaikkea ei voi saada:) Ehkäpä sitten jos vielä joskus rakennetaan...
Älä huoli, en mäkään ehdi päivittää niin usein kuin haluaisin, mutta parempi tälläinen harvempi päivitysväli kuin se että lopettaa kokonaan:)
Kivaa viikonloppua!

Johanna kirjoitti...

Ihanan näköinen teidän koti. Ja yhdyn edelliseen, että parempi harvoin kuin että lopettaisi kokonaan. sinun blogiasi on kiva seurailla, joten aina innolla odottelen uusia postauksia.

Anu kirjoitti...

Kaunista. Ja kuinka mukavaa, että saa aterioida kuninkaallisessa seurassa joka päivä :) Lapset on parhaita.

Linda kirjoitti...

Puumulin Sari: Kiitos ja hyvää viikonloppua sinnekin :)

Marika: Kiitos! Kyllä varmaan itsekin tekisi nyt jotakin erilailla jos rakentaisi vielä, mutta tyytyväinen olen kuitenkin ja kuten sanoit kaikkea kun ei voi saada... Ihanaa viikonlopppua!

Johanna: Kiitos! Ja kiva kuulla, että tykkäät blogista :) Mukavaa viikonloppua!

Anu: :D Aika huippua joo! Ja onhan nuo muksut kyllä tosi veikeitä jutuissaan ;)