tiistai 5. heinäkuuta 2011

OddMollya ja Rivieraa...



Viime viikkoisella kauppakeskusreissulla erään sisustusliikkeen muuttoalesta tarttui mukaani kaksikin kappaletta OddMollyn paitoja ;)
Tämä toinen ihana vilpoinen valkoinen paita, jossa tosi kaunis kirjailu edessä ja söpöinen pieni rusetti.



Ja tämä toinen ihanuus :)
Mulla on menossa selkeästi joku vihreä kausi. En ole koskaan aiemmin juurikaan käyttänyt vihreätä, mutta nyt yhden imetystopin myötä olen huomannut tykkääväni tästä väristä ja jotenkin ihan kuin tarvitsen tätä väriä tällä hetkellä itselleni. 


Helmassa ihana pitsi ja pienet tampit!




Leipälaatikko vaihtui tähän kaunottareen!


Vikana kuva vielä maljasta, jossa on yhä kastevesi ja se on nyt meidän keittiön tasolla. Naapuri kertoi, että jonkun uskomuksen mukaan kasteveden on annettava haihtua ilmaan, ja sen takia pidän maljan nyt tuossa kunnes vesi on haihtunut.


Meillä mies on lomalla tämän kuun, eli loman ensipäiviä elellään :) 
Suunnitelmissa olisi tehdä erilaisia päiväretkiä, huomenna lähdetään ehkä Porvooseen... 


Suloisia heinäkuisia hetkiä! 
T: Linda 

18 kommenttia:

Rouva V kirjoitti...

Odd molly <3 <3 <3 Just tänään kävin yhdessä liikkeessä joka möi odd mollya -70% alennuksella, arvaa ostinko sieltä muutamia vaatteita. ;)

Tuo Rm leipäloota on niin ihana! <3 meilläkin on se ja onkin kovassa käytössä. :)

Mukavaa viikkoa! <3

Anonyymi kirjoitti...

Löysin tänne blogiisi "sattumalta" ja kirjauduin lukijaksi ;D Ihana blogi sulla <3

Oi mitä ihania vaatteita..!!
Ihana, kun säilytät kasteveden..<3

Jessika kirjoitti...

on kyl tosi kauniit paidat. Meilläkin on kaste vesi lasipullossa ilman korkkia ja se on ollut siellä jo vuoden ja 7 kk eikä paljon ole haihtunut:)

Nanna kirjoitti...

Meillä heitettiin kastevesi mummulan omenapuun juureen. Sekin oli jonkinsortin uskomus.. Ihana nimi pojalla :)

Linda kirjoitti...

Naana: No voin kuvitella mikä hulluus iskisi muhun jos itsekin löytäisin -70% alessa OddMollyja!!! :D Ne on vaan niin ihania, niinkun noi Rivieran jututkin!

Tiitu: Voi kiitos!!! Kiva kun löysit tänne ja jäit lukijaksi :) Ihania kesäpäiviä sinne!

dakangel1981: No jopas on pitkään säilynyt kastevesi :O Kauankohan meillä säilyy kun on sen verran laakeassa astiassa...

Nanna: Olen kuullut myös tuon uskomuksen! Noi on aika hauskoja noi erilaiset uskomukset ja taikauskot ;)

Terhi kirjoitti...

Meilläkin on kastevedet haihdutettu. Muutamia kuukausia säilyi juuri tuollaisessa 'vadissa'. Kauniita vaatteita olet löytänyt ja tuo leipälaatikko on ihana :) Terveisiä Kreikasta, oli ihana matka!

Linda kirjoitti...

Terhi: Mä just tänään tässä aamukahvia laittaessa mietin, että koskahan te tulette kotiin :) Varmasti oli ihana reissu, voin uskoa!!! Ja silti varmaan ihana olla taas kotona :) Aurinkoista loppuviikkoa sinne!

Salla kirjoitti...

Oi mitä löytöjä olet tehnyt. Tuo on niin ihana tuo leipälaatikko. Itse ostin about vuosi sitten sellaisen emalisen, valkoisen leipälaatikon, jossa lukee Bread ja nyt harmittaa, sillä tuo RM:n iskee minuun kyllä paljon enemmän. Mutta en kyllä nyt kehtaa ruveta vaihtamaan. Voisi tuo ukkoseni hieman huomauttaa asiasta...meillä kun tuppaa tavarat vaihtumaan hieman liian useasti hänen mielestään...;) Ihanaa viikon jatkoa!

Unknown kirjoitti...

Hauska juttu tuo kastevesi-uskomus, luuletko, että se haihtuu siitä? On sitä kuitenkin aika paljon. Hm..vihreä väri on ihana ja hei Linda, se sopii sulle nyt, kun kukkapenkkiä laittelet...viherpiiperrystä..

Mukavia lomapäiviä ja reissuja teille toivottelen minä.

hannap kirjoitti...

kauniit paidat oot kyllä löytäny:) teidän pikkuruinen sai ihanan nimen ja kuvat huisin kauniita! näytät kyllä kauniilta ja onnelliselta:) mukavia kesäpäiviä!

Linda kirjoitti...

Salla: Meilläkin oli aiemmin emalinen valkoinen Bread-laatikko, joka nyt odottelee uutta paikkaa :) Ajattelin, jos sen kääntäisi tosin päin ja laittaisi sinne jotain muuta sisään...

Tuija: Minusta sitä vettä on jo haihtunut vähän, mutta en tiedä kuinka nopsaan se sieltä tosiaan häviää... Ehkä siitä tulee nyt meidän kodin vesielementti hetkeksi ;)

HannaP: Kiitos :) Iloisia päiviä sinnekin!!!

Jansku kirjoitti...

Ihanuuksia olet kotiisi löytänyt varsinkin odd mollyn vaatteet ovat niin kauniita varsinkin jos alesta sattuu löytämään niin pakkohan ne on mukaansa napattava =) Ehkäpä Rivieran alessa onitsekkin poikettava myös katsomaan mitä sieltä kotiin löytyisi. Kaunista kesän jatkoa T; Jansku <3

Tuikkunen kirjoitti...

Me kastelimme kastevedellä sisäkukat, se kuulemma tuo myös hyvää onnea :)

Onnea vielä koko perheelleenne!

Marika kirjoitti...

En olekaan ikinä kuullut moisesta uskomuksesta, mutta onpas ihana :) Uutena lukijana tein vasta pintaraapaisun blogisi lukemisessa, mutta aion kyllä perehtyä paremmin lähipäivinä blogisi saloihin!

Linda kirjoitti...

Jansku: :) OddMollyt on vaan niin iihania ;D
Mukavia kesäpäiviä sinnekin!

Tuikkunen: Tuon uskomuksen kuulin myös! :)
Ihanaisia kesäpäiviä!

Marika: Kiva kun kävit ja jätit kommenttiakin :) Tervetuloa uudestaankin! Iloisia heinäkuun päiviä!

Rouva V kirjoitti...

Linda, käytkö mun blogissa. ;)

Villa Brickyard kirjoitti...

Minäkin haluan tuollaisen leipäkorin se on niin kaunis. Olin jo sitä ostamassa, mutta kun oli niin hitsin kallis. Minä rupesin nyt selaamaan blogiasi tarkemmin kun kuulin, että meillä on yhteisiä tuttuja. :)

Linda kirjoitti...

Villa Brickyard: Raaskin ostaa tuon leipäkorin, kun oli yhden ihanan putiikin muuttomyynnissä -50%!!! Eihän sitä voinut jättää ostamatta ;)
Ja tosiaan, kuulin minäkin, että meillä on yhteisiä tuttuja :) Hauskaa!!! ;)