torstai 3. marraskuuta 2011

Haamujuttuja esille :)


On kyllä ollut tosi harmaa ja pimeä viikko! Ei vilaustakaan auringosta.
Ja koska Suomessa ei taida olla mitään vakiintunutta päivää vietää halloweenia, niin päätin, että tänä vuonna me vietetään sitä tulevana viikonloppuna! 
Ei me mitenkään muuten kylläkään vietetä ko. juhlaa, mutta vähän halloween krääsää laitetaan esille :) Lapsista se on kuitenkin kivaa. Ja ei mustakaan ole mitään vikaa, että keksitään jotain "juhlimisen" aihetta tän harmauden keskellä! 

Just sopivasti pikkuset päiväunilla ja isommat pihalla kavereiden kanssa, 
niin ehdin laitella esille muutamia koristeita :) 
Meillä on käynyt karkki ja keppostelijoita muutaman kerran jo ovella, mutta se on jotenkin vähän itselle vierasta. Olen kyllä antanut karkkia lapsille eikä mulla tavallaan ole mitään sitä vastaan, mutta mun mielestä se ei vaan jotenkin istu Suomeen. Mutta ehkä tuosta tulee tännekin samanlainen tapa kuin virpominen pääsiäisenä, eihän sitä tiedä...

Vietetäänkö teillä muilla halloweeniä???

Näissä tunnelmissa mennään täällä kohti viikonloppua!

Mukavaa torstaita!
T: Linda


12 kommenttia:

Riikka kirjoitti...

HEI !
oonkohan mie sen verran vanha tai vanhanaikainen etten ole oppinut halloweenia juhlimaan ? ! enkä oo omille lapsillekaan sitä opettanu, mutta pääsiäisenä kyllä on pukeuduttu noidiksi ja kierrelty ovelta ovelle. Nyt ipanatki on jo niin isoja että noitajutut on jääny... mutta suklaapupu on kuvioissa mukana edelleen :)

Terhi kirjoitti...

Hauskoja koristeluita, taatusti lapset tykkää! Meinatteeko muutoin juhlia, syödä jotain erikoista tms.? Me ei olla koskaan juhlittu Halloweenia, ei siis nytkään. Mietin kyllä, että pitäiskö sitä sitten vaikka ensi vuonna jotain kehitellä, mutta sama täällä, jostain syystä vierastan koko juhlaa. Meillä ei oo pieniä karkkikeppostelijoitakaan käynyt koskaan.

Mukavaa torstain jatkoa, huomenna alkaa jo viikonloppu, jee :)

Unknown kirjoitti...

Beautifull! nice ! i love it! I invite you to see my fashion blog and my new post! tell me if you like! ;-) I WAIT FOR YOU! AND IF YOU LIKE follow me! I'll do the same!
Kisses
Miriamstella

Is Fashion My Passion? The Miriamstella's fashion blog

Villa Brickyard kirjoitti...

Meillä lapset jo niin isoja, että ei haamuilla. Mutta kivoja koristuksia olit laittanu.

Pampuliina kirjoitti...

Meillä vietettiin viime lauantaina, oli juhlat järjestetty lapsille ja heidän ystävilleen.
Muksut kävi keppostelemassa ja saikin hienon määrän karkkia ja myös tehdä kepposia:)
Nyt jo väsähdin koko Halloweeniin ja tänään otin kaikki viimeisetkin koristukset pois:)

Hienot koristelut teillä muuten:)

Tuija kirjoitti...

Meillä kyllä skipataan kokonaan tämä halloween. Viime viikonloppuna olis ollut yhdellä päiväkodilla halloween-tapahtuma, mutta sinnekään ei sitten saatu lähdettyä... Hyvin ollaan pärjätty, mutta en paheksu tms. niitä, jotka haluavat juhlia. Kuten sanottu, tässä harmaudessa juhliminen on varmasti mukavaa vaihtelua ja lapset tykkää =)

-Tuija-

Linda kirjoitti...

Koivukujanriikka: No ei varmaan johdu iästä! :) Meillä sattuu isompien lasten synttärit just loka- marraskuulle ja eniten sen takia tullut tätä halloweenia juhlituksi muutaman viime vuotena ;) Mutta suklaapupu on kyllä hyvä juttu!!! :)

Terhi: Meillä tosiaan lähinnä lasten synttäreiden takia tullut juhlituksi halloweenia, kun siitä on saanut kivan teeman syksyn juhliin ;) Ei olla tehty mitään kummempia ruokajuttuja, mutta voiskin olla aika hyvä ajatus...
Ja ihanaa, huomen jo perjantai ja meillä isännällä vapis!!! Mukavaa viikonloppua sinne teille :)

Villa Brickyard: Kiitos kiitos :)

Pampuliina: No teillä ollutkin sit oikein kunnon bileet :) Ei noita koristeita kyllä kauaa jaksa, meillä saa olla tän viikonlopun, sit otan kyllä pois! Ehkä sit alkaa niitä joulujuttuja pukata tilalle...;)

Tuija: Niinpä, hyvin pärjää ilmankin ;) Tää on tällanen pikkukiva tässä tän viikonlopun yli ja sit aletaankin laitella joulua pikkuhiljaa esille, jei!

Mömmeli kirjoitti...

Mulle Halloween on jotenkin ihan vieras juhla! En osaa juhlia sitä lainkaan.. Oon sinun kanssasi siinä ihan samaa mieltä, ettei se oikein istu tänne Suomeen. Tiedä sitten, kun lapset on vähän isompia, jos sitten he haluavat jotenkin Halloweenia juhlia, mutta minä tuskin koskaan.

Johanna kirjoitti...

Kivat koristelut! Ite en oo osannut halloweeniä koristella ollenkaan - ja hyppisinkin kyllä seinille jos meille laittaisin nuita hämähäkkejä :D

Maanvaiva kirjoitti...

Meillä ei viedetä, mutta viime sunnuntaina kävi kyllä joitakin mörköjä oven takana. Onneks oli meillä oli karkkia.. :)

Jaana Kristiina kirjoitti...

Taitaa olla sellainen kaupallinen juttu tuo Halloweeni.Minusta ei kyllä kans sovi tänne Suomeen.Mutta pienet lapset taatusti tykkää.Ja onhan se tavallaan piristekkin.

Mukavaa viikonloppua sinne teille=)

Arja kirjoitti...

Yök hämähäkkejä..;-))
Meillä ei vietetä halloweenia olleskaan.

Mukavaa alkavaa viikkoa<3