maanantai 20. helmikuuta 2012

Hiihtoloma viikko!


Aurinkoinen heippa! 

Täällä lapsilla alkoi tänään hiihtoloma ja aurinko on paistanut melkein koko iltapäivän! Ihan huippukeli!!! Käytiin vaunu- ja stigalenkillä koiran kanssa ihanassa säässä. 

Meidän 5- ja 7-vee on pari päivää famu&fafalla ja pienimmät vain kotona. Ja on muuten oikeesti aika omituista olla kotona kun puolet porukasta on poissa. 2-vee on ihan orpona ja kyselee koska isot tulee kotiin, liikkis <3


Me alotettiin unikoulu perjantaina ja kolme yötä on menty nyt ilman yösyöttöjä!!! Jee!!! Itellä on pikkasen eri fiilis päivisin, kun en oo herännyt seitsemää kertaa syöttämään... Sanon taas saman kun kolme kertaa ennenkin, tää olis pitänyt alottaa jo aiemmin!!! Mutta ei se mitään, hyvä näin, toivottavasti poitsu jatkaa samaan malliin ja yösyömiset on tältä osin historiaa :)


Miehellä on muutama päivä lomaa tällä viikolla, joten on sit itelläkin vähän niinkun lomaa! 
Meillä ei ole mitään kummempia suunnitelmia, luistelua lasten kanssa ja jos päästäis hiihtämään ihan laduille asti kotipihasta ;) ja isot haluis nähdä uuden Risto Räppääjän ja sit uimassakin aateltiin käydä! Itse asiassa nyt kun noi kirjoitti ylös niin taitaa tossa olla ohjelmaa melkein joka päivälle! ;)


Kuvia mies räpsi ulkoa kun oli niin kaunis kelikin! Vähän alkaa tuntua jo keväältä, kun lumi sulaa tosta meidän etuovelta auringon lämmittäessä! Mutta lunta on kyllä paljon ja musta se on IHANAA!!! 

Ihanaa talvista viikkoa kaikille!!!
T: Linda

5 kommenttia:

Stella Vanilja kirjoitti...

Auringon lämpö tuntuu jo ihanasti kun vasten paistaa, kevät on ovella! :-) Mukava ja kaunis blogi sinulla! :-)
Itse olen veljen tyttöjen kanssa käynyt katsomassa Risto Räppääjän ja voin suositella lämpöisesti!

Tervetuloa kurkkiin blogia! :-)

Riikka kirjoitti...

Kivoja suunnitelmia lomaviikolle :) toivottavsati tuo lumen tulo jo loppuis , kyllä nyt on jo yhdelle talvelle satanu tarpeeksi!
ihanasti lumi sulanu !, meillä on ulko-ovi pohjoiseen ja siinä on varmaan vielä juhannuksenaki lunta !
Mukavaa lomaviikkoa !
meillä on hiihtoloma vasta parin viikon päästä

Linda kirjoitti...

Seija: Kiitos kutsusta, kävinkin jo vastavierailulla ;) Kiva kuulla, että leffa on hyvä! Mukavaa tiistai päivää sinne!

KoivukujanRiikka: Täällä sataa tänä aamuna lisää lunta ;) Teillä on siellä kivasti loma vielä edessä! Alkaa olla kevättä sitten jo ilmassa. Reipasta alkanutta viikkoa :)

Mia -Willa Oliviasta kirjoitti...

Katoin ihan samaa tänään meidän porraspielessä:) Vesi nokkuu jo katolta ja terassi on kuiva etupihan puolelta. Kyllä se kevät sieltä tulee:)

Linda kirjoitti...

Mia: On kyllä aika ihanaa aikaa tää :) Talvi parhaimmillaan ja silti jo se pieni aavistus keväästä alkaa tuntua ihanalta!

Mulla ei muuten sit koskaan onnistunut se sun suljettuun blogiin kirjautuminen :(
Kiva kun kävit täällä visiitillä! Iloista laskiaista!