maanantai 1. helmikuuta 2010

Keittiön alustavia kuvia


Tässä melkein valmiit keittiön kuvat. Päädyimme nyt kuitenkin kulmalieteen ;)
Keraaminen allas tulee nyt tuohon kuvassa näkyvään paikkaan, ikkunan eteen ei onnistunut sitä saada. Mutta kivasti istuu tuohonkin kohtaan :)Lasivitriiniin tulee kirkkaat lasit ei tuota kuvissa näkyvää salmiakkiruutua. Kodinkoneet tulevat rosteripintaisina.


Vielä pohdimme tasojen pintoja, laminaatti olisi kovin kätevä ja helppohoitoinen, mutta aidot puutasot taas paljon kauniimmat. Topin myyjä oli ehdottomasti sitä mieltä, ettei lapsiperheeseen voi ottaa aitoja puutasoja, mutta Topin palveluun emme muutenkaan ole olleet kovin tyytyväsiä, joten en kovin korkealle arvosta tuota kommenttia.
Taas vinkkejä ja kokemuksia saa mieluusti jakaa!!!

7 kommenttia:

Laura kirjoitti...

Kivan näköinen on keittiö!

Tuohon tasojuttuun niin meillä ei ole keittiössä puutasoja mutta kodinhoitohuoneessa kyllä ja täytyy nyt nolona tunnustaa ettei niitä oo paljon tullut öljyiltyä ja silti on ihan hyvänä pysynyt, altaankin vieressä. Siskolla on puiset keittiössä ja ihan hyvin kait toimii heillä ne. Riippuu varmaan kuinka siisti on. ??

Onnea valmiista katosta! :)

Joana kirjoitti...

Ihanan paljon työ- ja laskutilaa keittiössäsi. Minä ottaisin puutasot, vaikka kokemusta ei sellaisista olekaan. Puun voi kuitenkin aina hioa ja käsitellä uudestaan. Laminaatti on toki helppohoitoisempi, mutta siitä puuttuu se jokin (nimimerkki kokemusta on)...

Kiva seurata unelmanne toteutumista!

Tanja kirjoitti...

Mukavasti näyttää teidän unelmanne etenevän! Keittiötasosta en osaa antaa sen enempää vinkkejä mutta oman keittiötoimituksen osalta tuli opittua sen verran, että mikäli keittiöön tulee mikrohylly ja sitä tosiaan haluaa käyttää tarkoitukseensa niin kannattaa ko. kaappi ottaa 60 cm leveänä. Huomasimme nimittäin mikro-ostoksilla, että 50 senttiseen hyllyyn sopivaa mikroa on yllättävän vaikea löytää (useimpiin malleihin tarvitaan sivuille yllättävän paljon ilmatilaa). Meillä ko. kaappi on vain 50 senttinen mutta onneksemme olimme muutenkin ajatelleet mikroa pöydälle, sillä haluamamme käytännöllisen kokoinen mikro ei olisi kaapistossa olevaan hyllyyn mahtunut. Toivottavasti saat blogisi lukijoilta hyviä vinkkejä keittiön suhteen! Itse tuli huomattua, miten vaikeaa keittiötä on yrittää suunnitella käytännölliseksi pelkkien kuvien varassa kun olisi halunnut hahmottaa, mikä olisi missäkin käytännöllisintä ja parasta toimintojen kannalta.

Marielisa kirjoitti...

Taloprojektianne on ollut oikein mukava seurata! Kiitos siitä :)

Tosi kivalta näyttää keittiönne.
Puutasot ottaisin nyt minäkin, vaikkei niistä kokemusta kyllä olekaan...

Mukavia talvipäiviä!

JessiJ. kirjoitti...

Keittiö vaikuttaa tosi kivalta! :)
Missä vaiheessa teillä alkoi suunnittelu Topin kanssa? Mä en itse jaksaisi odottaa, mutta pakko mikä pakko, kun muutto on vasta joulukuussa.

Miten te olette miettineet muita sisustusvalintoja eli siis laattoja tms? Otatteko perusmalliston vai vaihdatteko johonkin toiseen?

Linda kirjoitti...

Topin kanssa suunnittelu on yhä tavallaan kesken. Menemme ensi vkolla käymään siellä, jotta voimme miettiä mitä laatikoiden sisäpuolelle tulee. Ja muutenkin kaikki yksityiskohdat yhä päättämättä.
Laatoista, otimme eteiseen D-talojen mallistosta isohkoa lattialaattaa. Muut laatat otamme varmaan muualta, kuin perusmallistosta.
Tapetit olivat aika kaukana siitä mitä me haemme sisustukseemme. Seinät haluamme maalattuina, lukuunottamatta vessoja, joihin olemme ajatelleet puolipaneelia alas ja yläosa tapetilla, ei perusmallistosta vaan muualta.

Linda

JessiJ. kirjoitti...

Laattavalikoimanhan pitäisi olla laaja, kun ymmärtääkseni kaikkialla Dtalo tekee yhteistyötä Värisilmän kautta. Eli periaatteessa voi tehdä niin, että ottaa heidän mallistostaan ne osat, joita ei halua perusmalleista. Vai meinasitteko ostaa muut laatat toisaalta ja toimittaa ne sitten talolle? :)
Kauhea kyselytulva täältä taas :D
Me kierrettiin itse just eilen Värisilmässä pohdiskelemassa kaikkia erilaisia vaihtoehtoja ja iski kyllä ihan kamala valinnanvaikeus...