torstai 18. helmikuuta 2010

Torstain toimia!


Pienen hiljaiselon jälkeen koitan vähän päivitellä mitä täällä on tapahtunut. Meidän pienin sairasti ekan korvatulehduksen :( Ja unettomia öitä ollut riittävästi... Nyt onneksi jo parantunut ja toivon mukaan kohta unirauha palaa meidänkin perheeseen!

Tänään käytiin lasten kanssa tontilla leikkimässä tulevien naapureiden kanssa. Aivan mahtava keli tänään :) Tontilla oli tapahtunut taas. Tässä kuvassa autokatoksen lautaverhous valmistumassa.Ja lopulliset keittiökuvat tässä. Hanoista laitan kuvia myöhemmin...
Kokemuksia kaksiotehanoista kaivataan!!!!Ulkopuolella ei kovin merkittävä muutosta, sisääntulon pylväisiin on tehty muotoiluja ja pikkuaita toisella puolella on jo paikoillaan.


Yläkertaan on laitettu lattialämmitysputket (vesikiertoinen). Lämmitysmuodoksihan valitsimme maalämmön.


Lopullinen sähkösuunnitelma hyväksyttiin tänään. Teimme hieman muutoksia peruspiirroksiin. Lisäsimme mm. pistokkeiden paikkoja, kattovaloille paikkoja ja ulkovaloiksi valitsimme kartanomalliset valot. Näistäkin lisää myöhemmin!


Tähän alle laitan haasteen, jonka sain Lauralta http://arkeajajuhlaakin.blogspot.com/

6 kommenttia:

Anne kirjoitti...

Moikka, ensimmäistä kertaa tulla tupsahdin jostain kiertotietä blogiisi ja kiinnostuin lukemaan teidän rakennusprojektia :) Kaunis koti on teille tulossa ja tilat hahmottumssa hyvää vauhtia. Kysyit kokemusta kaksiotehanasta joten tähän vastaan suosituksella ja vankalla..itsellämme jo toisessa kodissa kaksiotehana ja tällä erää Moran ja pidän, pidän ja käytössäkin erittäin helppo siis hakea mahdollista keksilämmintä vettä! Vaikka teillä Desing-talo niin paljon tuttua meidän Aurora kodista joka nyt 2 kk asuttuna. Jään mielenkiinnolla lukemaan jatkossakin. t. Anne

Linda kirjoitti...

Kiva Anne, että eksyit tänne :) Ja kiva kuulla kokemusta hanasta! Kaksiotehanoista löytyy niin kauniita wanhan näköisiä, joten sellainen sopisi meille niin hyvin.
Tervetuloa piipahtamaan toistekin. Hyvää viikonloppua!

Linda

Anne kirjoitti...

Moikka vielä- jos kiinnostut tulla vastavierailulle niin jätä s.postiini osoitteesi niin laitan sinulle kutsun. t. Anne

Vekarus kirjoitti...

Suloinen poju!

Ihanan paljon teille tulee säilytystilaa keittiöön!

Anu kirjoitti...

Heissan:)
Tulin kurkkaan haastetta, jonka olit jättänyt tänne minulle...justiinsa 10. päivä vastailin samaan haasteeseen:)

Oi miten ihanaa, että talonne on jo noin pitkällä!
Lumimyräkkää odotellessa, kivaa sunnuntaita!

Marge kirjoitti...

Hyvin edistyy projektinne:)
Oi, olette sairastelleet, toivottavasti kaikki on nyt takanapäin!
Täällä pyrytää kovin. Toivottavasti pian alkaisi kaunis kevättalvi.

Mukavaa tätä viikkoa:)

Marge