perjantai 27. elokuuta 2010

Loppukesän väsymystä...


Viime viikot on menneet ihan hujauksessa, eskari ja kerhoilut aloitettu ja itsellä jonkinsortin loppukesän väsymys päällä. Tuntuu, ettei yhtään säteile tämän blogin suhteen, olen miettinyt jatkanko blogia vai lopetanko tähän... Samoja ajatuksia olen huomannut muillakin liikkuneen bloggailun suhteen. 


Aloitin tämän blogin pitämisen rakennusvuoden alkupuolella ja olin lueskellut muita ihania blogeja muutamien vuosien ajan, nyt mietityttää mihin suuntaan blogi jatkaa matkaansa. Raksavuosi on takana ja talo valmis, joten rakennusblogi tämä ei enää ole, mutta mitä sitten...? Jotenkin on itsellä ollut nämä viime viikot koko kodin laiton suhteen ihan tyhjä olo, ei yhtään ideoita tai sitten jos tulee joku idea mieleen, niin on liian väsynyt toteuttaakseen sitä...
Mutta katsellaan nyt, on tämä kuitenkin niin kivaa touhua, ettei nyt ihan heti viitsi pistää pillejä pussiinkaan :)

Ihan kuvatonta postausta en viitsinyt laittaa, joten tässä oli muutamia kuvatuksia kukista, joita oli tullut meidän lähikauppaan myyntiin :) On muuten aika ihanaa kun voi tuosta pikkukaupasta napata kukkakimpun mukaansa!


Tämä vanha ompelukone olisi mahdollinen seuraava maalausurakan kohde! Siinä taitaa vaan olla aika kova homma, ensin hioa ja sitten maalata jokainen pikkuosa... Kone sijaitsee tällä hetkellä meidän makkarissa. Rentouttavaa elokuun viimeistä viikonloppua kaikille!!!
T: Linda


11 kommenttia:

Unknown kirjoitti...

Hei Linda,
älä nyt ihmeessä meitä jätä. Sinulla on kaunis koti ja mukavia ajatuksia,niitä on aina ilo katsella ja lueskella.
Hyvää viikonloppua sinulle myös.
-Tuija-

Vekarus kirjoitti...

Onneksi meillä on joku tehnyt ompelukoneen maalaushomman puolestamme :-) Siihen pitäisi vain nyt saada lisäpöytälevy ja se pitäisi saada saareen ja sitten pc-pöydäksi parvelle.

Ihanaa viikonloppua!

marika kirjoitti...

Väsymystä ilmassa täälläkin! Ei mullakaan ole käsitystä mikä mun blogi on... sekalaisia juttuja täynnä.
Älä lopeta, onhan tämä mukavaa puuhaa... Ja ihania kuvia on ilo katsella täällä!

Lisay kirjoitti...

Pida vahan taukoa,joten eikohan se innostus bloggailuun sitten palaa.
Ihana koti sinulla,jota nain kuvien kera ihailen...

Krista/Sisustus Villa Blanco kirjoitti...

Ei, älä vaan lopeta ihanaa blogiasi!
Kyllä se innostus sieltä taas esiin tulee, se tarvitsee pienen sykäyksen jostain kivasta puuhasta. Olisko se sitten vaikka tuon pöydän maalaus ;)
Itse poden aikaajoin samaa ja aina se ohi on mennyt...

Mukavaa viikonloppua!

LeenaJohanna kirjoitti...

Älä lopeta ihanaa blogiasi.
Tauko on joskus paikallaan.
Itse olen välillä tosi väsynyt eikä ole mitään sanottavaa.Sitten olen hiljaa hetken ja taas on ihana olla mukana.
Kivaa viikonloppua!

Anu kirjoitti...

Samoja juttuja olen itsekin miettinyt... mutta päivittelen blogia siihen tahtiin kun jaksan/viitsin, enkä ota asiasta stressiä.

Ihanaista viikonloppua :)

Linda kirjoitti...

Voi, kiitos kaikille ihanille blogiystäville ihanista kommenteista! Niin kovasti mieltäni lämmittää ja tulen aina niin iloiseksi näistä :) Kaipa se on se vuorovaikutteisuus joka tästäkin hommasta tekee mielekkään.

Terhi kirjoitti...

Älä lopeta! Tykkään käydä lukemassa kivoja postauksiasi, joten kirjoittele sitten vaikka harvemmin, mutta älä mee kokonaan pois, pliis :) Mun blogi on sekasotkua ja saa ollakin, nyttemmin on tullut harvakseltaan postailtua. Postaillaan, kun jaksetaan, eix ;)

TIINA P kirjoitti...

Hei, taidan olla täällä blogissasi ensimmäistä kertaa, joten et voi bloginpito nyt juuri lopettaa :) Kivasti kerrot asioista ja mukavia kuvia. Peesaan vähän muita ja sanon, että pidä vaikka pientä taukoa, toiset jaksaa postailla enemmän ja toisilla on aikaa enemmän, mutta jokainen omalla tavallaan. Kiva blogi.

Linda kirjoitti...

Terhi: Kiitos sanoistasi :) Niin just, sopivasti sekameteliä, ja silloin kuin jaksaa ;)

Pakkasakka: Kiva, että piipahdit ja jätit viestiäkin :) Kiitos! Lähdenkin vastavierailulle... ;)