keskiviikko 4. elokuuta 2010

Syysvaatteita lapsille!

Ihan puolivahingossa ja kerrankin ajoissa löysin lapsille välikausivaatteet. Kauppareissulla poikettiin Nicky&Nellyyn ja sieltä bongasin alerekiltä Reiman takit. Sofialle ostin vahingossa pelkän Reiman ja Joonalle tuli Reimatec, joka oli tarkoitus tulla Sofiallekin. En kuitenkaan viitsi lähteä vaihtamaan, kun pipokin tuli mätsättyä tuohon väriin... ;) 


Nyt sitten katsotaan kuinka suuri ero on Reimalla ja Reimatecillä. Itsellä kokemusta vain reimatecistä ja siitäkin talvipuvuissa. Ainakin tuo pelkkä Reima tuntuu ohuemmalta kuin Reimatec ja se on vain plussaa, koska Sofia on aina kovin kuumisaan ulkona ja Joona taas enempi viluinen. Housut on molemmilla samanväriset harmaat. 


Ja Emma sai eilen ekat kengät!!! Toinen on ollut ilman kenkiä ja kulkenut paljain jaloin nämä muutamat viikot kun on osannut kävellä, mutta nyt on sit ihan omat kenkulit! 
Ihanat vaaleanpunaiset Eccot, kokoa 20 :)

Ja beiget Richterin tennarit, kokoa 21 :)6 kommenttia:

Uuden Kuun Emilia kirjoitti...

Vitsi mutta tytöille on sitten ihania kenkiä!

Ei kanssa kokemusta kuin tecistä, mutta kiva ois kans kuulla!

marika kirjoitti...

Just samanlaisen lilan reiman takin ostin kummitytölle syksyyn! Kun jotain takkia toivoivat. Toivottavasti tykkäävät...

Rilla kirjoitti...

VOi, miten reipas oot ollut. Minä just hätäseen olen ehtinyt miettimään, mitä isommat laittaa kouluun. Kaikki muu on niiiin auki. Tosi nätit vaatteet! Munkin pitää opetella takaisin kurahousuhommiin, 8- ja 10-vuotiaiden kanssa niistä ei ole ollut tietoa vuosiin :)

Terhi kirjoitti...

Meillä taitaa onneksi nyt syksyllä sopia keväällä ostamani, ainoastaan vauva tarvitsisi jotain. Meidän neidiltä löytyy nuo samat, ihanat Eccot, ovat vaan sävyltään enemmän beiget :)

Linda kirjoitti...

Emilia: Tytöille on tosissaan paljon nätempiä kenkiä kuin pojille. Keväällä kun haettiin Joonalle juhlakenkiä, meinasi jo usko loppua kesken, kun tytöille niitä on vaikka kuinka ja pojille muutama hassu pari...
Koitan muistaa kirjoitella kokemuksia reimojen eroista!

Jeppu: Takki on tosi nätti minustakin! Ihan varmasti tykkäävät, jos kerta mekin :)

Rilla: Noo, reipas ja reipas, mutta kiitos kuulosti kivalta olla reipas ;) Kai siksi olenkin niin iloinen noista vaatteista kun kerrankin olin ajoissa eikä jäänyt syyskuulle tuo vaatteiden hankinta! Tsemppiä sinne kurahousurumbaan, se on aina niin mukavaa puuhaa! ;)

Terhi: Nuo Eccot oli kyllä niin söpöt :) Juuri tuollaiset pikkuneidin unelmakengät!
Toivottavasti löydät mieluisen välikausipuvun teidän pikkuiselle!

Anne kirjoitti...

Upeita vaatelöytöjä! Olen vannoutunut Reima(tec)-fani, aina niin ihania raikkaita värejä ja takuuvarmaa laatua. Meillä isompi lapsi (8v) "pärjää" jo hyvin Reimalla, joka on kukkarolle myötämielisempi vaihtoehto ;) Pienemmällä (4v) suosin vielä teciä, sillä se pitää kosteutta huomattavasti tehokkaammin.