keskiviikko 24. marraskuuta 2010

Joulujuttuja ja Sofia 6 vuotta!


Taas on vierähtänyt pitkä aika viime päivityksestä! Joulukin alkaa ihan tosissaan olla lähellä :) Ihanaa! Meillä netti pätkinyt ja sen takia jäi maanantaina päivittämättä meidän neidin 6 vuotispäiväkin tänne. Eli siitä tosiaan kulunut kuusi vuotta kun minusta tuli ensi kerran äiti, aika huisaa. Vaikka onkin kliseistä sanoa, mutta aika vaan menee todella nopeasti!!!


Sofia toivoi kruunukakkua ja sellainen tehtiin, minä pursotin kermat ja Sofia teki isänsä kanssa koristelut. Ja tyytyväisiä oltiin ulkonäköön ja makuun joka tärkeintä :) Juhlat meni hienosti ja päivänsankari viihtyi keskipisteenä! 

Tässä päivänsankarista ulkona otettu kuva, jossa muuten näkyy tämän vuotinen talvihaalari. Tästä piti laittaa erillinen postaus, mutta kerrottakoon nyt tässä samassa, että päädyin tänä vuonna ostamaan kaikille lapsille Jonathanin haalarit. Värit oli nätit ja kivoja tähtiä puvuissa ;) Lisäksi otin kaikille lakit, hanskat ja kengät myös Jonathanilta. Ja ainakin tähän asti ollaan oltu tyytyväisiä, tosin puvut nyt vasta olleet käytössä vähän aikaa, kun käytettiin viime vuotisia pukuja lumen tuloon saakka.Ja tässä sitten kaksi viimeisintä kirjaostosta! Aivan ihania kirjoja molemmat!!! 


Takan edessä tämä kranssikaunokainen.


Ja takan vierellä seisoo tonttu-ukko, jonka lapset nimesivät Pekka-Tontuksi :)Ja täytyy vielä hehkuttaa, kuinka mahtavaa on kun saatiin tänne eteläänkin kunnolla lunta!!! On niin paljon valoisampaa ja ihan älyttömän paljon kauniimpaa ja lapsillakin on taas puuhaa ulkona. Nytkin ovat itse asiassa olleet kohta neljä tuntia ulkona, välillä vaan kävivät syömässä :) 

Pikkujoulua juhlitaankin sitten lauantaina ja tällä viikolla tarkoitus laittaa joulua esille!


Ihanaisia talvipäiviä kaikille!!! 
T: Linda

4 kommenttia:

Laura kirjoitti...

Täälläkin ollaan oltu iloisia lumen saapumisesta! Kummasti se vaan kaunistaa maisemaa ja piristää mieltä valoisuudellaan! :)

Mukavia pikkujouluja ja onnea vielä 6 vuotiaalle! :)

Terhi kirjoitti...

Onnea 6-vuotiaalle neidille! Lapsista ajankulun tosiaan huomaa, mutta onneksi me aikuiset ei itse vanheta ollenkaan ;)

Ihanaa tosiaan, kun on lunta ja valoa.

Monica kirjoitti...

Kiva taas lukea päivityksiä! Mäkin olen saanut reissublogia päivitettyä ja sitten kun sen saan valmiiksi täytyy ehkä harkita jonkun toisen blogin aloittamista ;)

Linda kirjoitti...

Laura: Kiitos!

Terhi: No näinhän se on, itessään ei ajan kulua huomaakaan mitä nyt rypyt ja juonteet lisääntyy rikollista vauhtia!!!

Monica: No nyt vaan uutta blogia rupeet väkräämään! Käynkin heti kattomassa teidän reissublogin lopun...