tiistai 30. marraskuuta 2010

Piparitaloja ja joulukukkia!


Leivottiin sunnuntaina Joonan ja Sofian kanssa pipareita ja piparitalot. Molemmille tehtiin omat, jotta saivat itse koristella oman talonsa, tosin olin kyllä apuna molemmille. Tänä vuonna yhdistettiin talon osat tuolla valkoisella kreemillä, aiemmin olen aina sulalla sokerilla liittänyt seinät yhteen. Mutta ihan hyvin näyttäisi näinkin pysyvän, eikä ole sitä poltamisen riskiä, sula sokeri on nimittäin tosi kuumaa!
Joulukukista piti näpsiä myös kuvia. 


Valkoinen joulukaktus, jossa on ihan hirmuisesti nuppuja! Toivottavasti aukeavat myös!


Ja se minun amaryllis on nyt näin kaunis!!!


Ja ihan hyvin aukeavat nämä kenkiin ahdetut hajusintitkin ;)


Meillä on nyt muutamana vuonna ollut partiokalenterit ja niin on tänä vuonnakin! Itse asiassa ostin näitä kolme, kaikille lapsille omat :) Nämä on kivoja, kun iso kuva täydentyy jokaisen luukun avatessa ja kalenteri on oikea adventtikalenteri eli sitä ruvetaan avaamaan jo ekana adventtina. 


Lisäksi lapsilla on kyllä ne suklaakalenteritkin ja itse asiassa minullakin on oma suklaakalenteri :) Tämä Fazerin kalenteri on aika viehättävä.


Huomenna sitten saa avata sen ekan luukun vihdoin ja viimein!!! Ja joulukalenteri ohjelmakin alkaa, sekin kuuluu jouluun :)


Haluan kiittää Heliä http://wwwunelmaonnesta.blogspot.com/ -blogista saamastani tunnustuksesta :) Tulin kovin iloiseksi saadessani tämän! Sain kesällä tämän ensimmäisen kerran mutta aina näistä tulee niin kovin hyvä mieli, kiitos paljon Heli! En jaa tällä kertaa tätä eteenpäin, koska on kovin monia blogeja joille voisin tämän ojentaa, mutta jokainen täällä käyvä voi napata sen mukaansa hyvillä mielin!


Aurinkoisen pirteää pakkaspäivää!!! T: Linda

10 kommenttia:

Mrs J. kirjoitti...

Eksyin tänne toisen blogin kautta ja voi mitä ihania juttuja täältä löytyykään! Miten tuo piparkakkutalon vieressä oleva lyhty on tehty? Se on tosi kivan näköinen.

Palaan tänne varmasti uudelleenkin lukemaan :-).

Anonyymi kirjoitti...

Minkävärinen sauma teillä on noissa valkosissa välitilan laatoissa? Valkoinen se ei kait ole? Olen miettinyt vaihtoehtoa kun valkonen tuppaa likaantumaan niin helposti.

E

Linda kirjoitti...

Mrs. J: Tervetuloa, kiva kun eksyit! Pitääkin tulla vastavierailulle pikapuoliin...;) Piparitalojen viereiset lyhdyt on tehty sokeripaloista ja sisällä on tuikku :) Allersin joululehdestä kopioin idean!

Anonyymi E: Keittiön välitilan laatoissa on marmorinvalkea sauma aine!

-Heli- kirjoitti...

Ihania piparkakkutaloja ja kauniita kukkia :)
Oleppas hyvä vaan :)

Hanne kirjoitti...

Ihanan näköisiä joulujuttuja sinulla. Ja muuten tuo sokereista tehty lumilinna on aivan mainio!

Marie Elisabeth kirjoitti...

Kaunis piparkakkutalo. Minulla on vielä tekemättä :)
Joulukukkasissa on jotain tosi kaunista. Tulevat varmaan edukseen kun ympärillä luonto nukkuu ja sisällä valmistaudutaan juhlaan :)
Hyvää alkanutta joulukuuta sinne!

Terhi kirjoitti...

Ihana piparkakkutalo ja hieno lyhty siellä talon pihalla :) Saas nähdä jaksanko väsätä itse tänä vuonna taloa, viime vuonna oli jostain syystä innostusta (ne raskaushormonit kai, hih) moneen taloon.

Linda kirjoitti...

Hanne: Kiitos! Lyhty oli itsestäkin mainio, siksi sitä piti heti kokeilla ;)

Marie Elisabeth's rum: Kiitos! Ja varmaan ihan totta, joulukukat tosiaan tulevat kauniisti esille muun luonnon nukkuessa!

Terhi: Kiitos :) Niinpä, nää hormonit on kyllä metkoja, välillä ei jaksa yhtään mitään ja sit taas virtaa saattaa olla liikaakin... ;)

Anonyymi kirjoitti...

Mä katoin ensin, että noi lyhdyt oli tehty vaahtokarkeista! :) Voishan sellastakin kokeilla... ;D

Tosi ihania, kauniita kuvia.
Ja kiva kun alkoi soimaan heti piipahtaessa toi joululaulu, tuli lämmin joulumieli:) Kiitos kaunis siskoseni! <3

t. Ch

Linda kirjoitti...

Kiitos Christa :)
Toi on mun lempparijoululaulu joka soi ekana!

Mukavaa sunnuntaita <3