sunnuntai 5. joulukuuta 2010

Hyvää toista adventtia 5.12.
Meillä kävi eilen illalla tonttu hakemassa lasten kirjeen joulupukille! Pipareista jäi vain murut... :)Hyvää toista adventtia kaikille!9 kommenttia:

Jonna kirjoitti...

Mukavaa tokaa adventtia! Voi mikä tunnelma tuossa kuvassa jossa kirje joulupukille <3

Jonna kirjoitti...

Ai niin, blogissa olis sulle jotain :)

Johanna kirjoitti...

Ihana tunnelma tuossa alemmassa kuvassa. Ensimmäistä kertaa minulla on musiikki päällä, että kuulee näitä muusiikkikipaileita, kommenttia jättäessään :) Ihana kappale, onko tämä Suvi Teräsniskaa?

Terhi kirjoitti...

Kauniit nuo adventtikynttilät. Mullakin on samantapaiset numerot olemassa, en vaan ole vieläkään saanut niitä kynttilöihin laitettua, huoh. Ja voi tuota kirjekuvaa, siinä on niin suloinen tunnelma.

Ja Johannalle kommenttina, että mullakin ekaa kertaa pitkästä aikaa äänet päällä koneessa - oikein pelästyin kun alkoi musiikit soimaan :D

Anu kirjoitti...

Tonttujen käynti on kyllä niin jännittävää ;) meillä tonttu kävi viime sunnuntaina, vei kirjeen ja jätti tonttunamuja oven pieleen. Pienet lumiset tontun jäljetkin oli jääneet ovelle :)

Ihania kuvia taas kerran ;)

Linda kirjoitti...

Nonnukka: Kiitos tunnustuksesta! Mukavaa adventti-iltaa teille :)

Johanna: Suvi Teräsniskan laulamana on tuo eka kappale. Laitoin pitkästä aikaa musiikkia tänne, jossain vaiheessa hävitin "soittimen" tuolta alalaidasta, kun muutin blogin ulkoasua, mutta nyt sit taas vaihteeksi musaa myös ;)

Terhi: No teillä nyt ollut siellä hässäkkää, joten ei sitä kaikkea ehdi laittaa, onneksi noi numerot säily ensi vuoteen pilaantumatta! Kiitos kuvakehuista :) Ihanaa iltaa!

Naksu: Kiitos :) Tonttukäynnit on kyllä ihania, ja itse on ihana katsoa lasten riemua ja salaa hymyillä siipan kanssa.. ;) Lasten kanssa joulusta tulee niin totta!

Hanne kirjoitti...

Oi ihanaa teilläkin on vieraillut tonttuja! Tuliskohan tuo meillekin jos kirjoittelisin kirjeen...

Hanna kirjoitti...

Onneksi tontut ovat käyneet teillä =D
Mukavaa adventin jatkoa!

-Heli- kirjoitti...

Tunnelmallisia kuvia :)
Tonttu kävi myös meillä!
Hyvää toista adventtia!