maanantai 28. maaliskuuta 2011

Viikko laskettuun aikaan!


Uusi viikko ja uudet kujeet! Ekana kujeena tämä uusi laukku ;)
Ihanasti paketoitiin tämä kaunotar, ensin laukku omaan pölypussiin ja sitten vielä nättiin paperikassiin. Ihanan ylellinen olotila :)


Ja tässä sitten minun uusi kevätveska/hoitolaukku/käsilaukku kaikkea mahdollista siis! Sen verran suuri pitää olla, että mahtuu kaikki tarpeellinen mukaan, olen nimittäin tosi huono vaihtamaan kassia. Yleensä minulla on aina laukussa lastenkin tavarat mukana. Tämä vaikutti sopivalta, katsotaan kuinka käytännössä toimii!


Nämä Greengaten melamiinikupit pääsivät myös meille! Lasten kanssa kivoja, eikä haittaa jos ja kun tippuvat lattialle ;) Nättiä ja kätevää!



Nyt menossa rv 39+0, joten vauva voi periaatteessa syntyä päivänä minä hyvänsä! Alkaa olla aika odottavainen fiilis ja tuntuu, että kovin kauas ei enää viitsi lähteä, jos tuleekin lähtö ykskaks. 
Eilen illalla siivoilin vielä kotia kuntoon, ettei jää mitään sotkuja jos yöllä tulee lähtö ;) Nyt on kyllä taas sama homma edessä, miten tätä vaatetta ja leluja kertyykin joka paikkaan yhden päivän aikana!



Nyt iltapuuhiin lasten kanssa :) 

Mukavaa maanantai iltaa! 
T: Linda

29 kommenttia:

Marielisa kirjoitti...

Rutkasti tsemppiä loppumetreille & tulevaan koitokseen!! :))

Anonyymi kirjoitti...

Voi sinulla on jännät ajat menossa:) onnea kovasti tulevaan! aivan ihana tuo sinun laukku valinta!
Laitahan tänne kuulumisia kun täällä ruudun toisella puolellakin jännätään sinun vauvelin odotusta:)

Uuden Kuun Emilia kirjoitti...

Oi ihanuus, loppumetreillä jo! Ja silloin kun kerroit, että keväällä tulee vauva, ajattelin että siihen on ikuisuus. Tai ainakin muutama kuukausi,

Ihan tulee kyyneleet silmiin. Voimia loppumetreille!
Laukku on kaunis ja varmasti kätevän kokoinen.

Rouva V kirjoitti...

Oijoi mitä ostoksia!! :P

Ja tsemppiä sinne, täälä kans jännäilen! =O*

Tiedättekö muuten kumpi sielä köllöttelee?

Isot halit murulle. <3

Kaaponkammari kirjoitti...

Voi kun ihanaa, etta pian on pieni vauveli. Tsemppia loppumetreille ja kaikkea hyvaa.

J kirjoitti...

Paljon tsemppiä ja voimia loppumetreille!
Voi että...itellä tulee muistot mieleen.. yhtä jännittävää se oli toisellakin kerralla kun sairaalaan lähtö tuli :)

Linda kirjoitti...

Marielisa: Kiitos kovasti!

Anonyymi: Kiitos tsempeistä! Ja kiitos, tykkäsin itsekin kyllä kovasti tuosta laukkumallista :) Kiva kun sielläkin jännätään!

UudenKuun Emilia: On muuten hassua, kuinka toisten raskausajat menee jotenkin aina ihan siivillä, ja itsellä nää vikat kituviikot tuntuu kestävän ja kestävän... ;) Meillä on kaikki lapset menneet lasketun ajan yli, joten sen puoleen en vielä kovasti elättele toiveita että tulisi jo pian mutta koskaanhan ei tiedä. Kiitos tsempeistä <3

Naana: Kiitos :) Ihana kun siellä jännäät mun puolesta <3
Poikaa meille veikattiin ultrassa. Kohtahan tuo sitten selviää, kuinka hyviä nuo laitteet on nykyisin... ;)

Kaaponkammari: Kiitos kovasti! On kyllä kiva saada masuvauva kohta masun ulkopuolelle :)

J: Kiitos :) Niinpä, varmana joka kerralla jännittää se sairaalan lähtö ja tuleva koitos. Itseäkin jännittää vaikka neljättä kertaa olen tässä tilanteessa! Nyt vaan vielä mietin kaikkia käytännön järjestelyitä aikaisempaa enemmän!

Jonna kirjoitti...

Voi mikä ihana massu <3 Pian saatte pienen nyytin syliin, ihanaa! Koitahan jaksaa loppumetrit vielä. Jään innolla odotteleen vauvauutisia..saapa nähdä onko vaaleansinisiä vai punaisia ;)

Katariina kirjoitti...

Kaunis laukku! Guess on yksi minun suosikkimerkeistäni :)

Ja kivat nuo greengaten mukit, sopisi meillekin :)

Terhi kirjoitti...

Upea laukku! Ja voi että, miten jännät ajat siellä nyt on - kyllä se vaan on joka kerta niin ihmeellistä ja jännittävää vaikka noin niinkuin periaatteessa ainakin tietää, mitä on tulossa. Mielettömästi tsemppiä viimemetreille ja onnea koitokseen - mä jännään täällä sun kanssa :)

Johanna kirjoitti...

Ihanat mukit! Meillä monen pienen kanssa on paljon käytössä (GG:n) melamiiniastiat.

Jänniä hetkiä siellä siis. Paljon voimia loppu odotukseen!

nykla kirjoitti...

Ihana laukku, kyllä tuommoisen kanssa kelpaakin kuljetella tavaroita!
Ihanaa loppuodotusta :)

Piitu kirjoitti...

Tsemii loppupäiviin, mulla oli kans sama, et tuli siivottua usein, että on sitten kiva tulla siistiin kotiin vauvan kans :)

Johanna kirjoitti...

Tsemppiä loppupäiviin <3 Greengaten tuotteet on aivan yli ihania, minäkin ajattelin kesäksi ostaa nuita melamiiniastioita terassille.

Anonyymi kirjoitti...

Voi että, miten jännittävät päivät sinulla onkaan!! Kaikkea hyvää nyt loppumetreille toivotan!! Aivan ihana ja ihanan värinen tuo uusi laukku! :) Iloisia, aurinkoisia päiviä!!

Arja kirjoitti...

Ihana masunen:-)
Tsemppiä loppuraskauteen<3

Sari kirjoitti...

Oikein ihanaa loppu odotusta
sinne <3 Itsellä vielä monta pitkää viikkoa!!!! =))))

Nuppu kirjoitti...

Ihana tuo sinun masu <3 Rakastin raskaanaoloa ja salaa haaveilen, että vielä joskus sen saisin kokea.. Itsellänikin molemmat menneet reippasti yli la:n, joten kolmas ei varmaan suostuisi tulemaankaan ulos :)
Mistä muuten olet löytänyt noita GG:n melamiiniastioita? On ne vaan ihania!
Ja laukku on upea!

Salla kirjoitti...

Ihania ostoksia taas olet tehnyt, vau mikä laukku!

Jänniä aikoja teillä eletään, täällä kateellisena katselen tuota sinun vauvamasua. Paljon onnea ja tsemppiä loppumetreille!:)

Puumuli kirjoitti...

Onnea ja tsemppiä odotuksen viime päiville!

Sari Puumulista

Anu kirjoitti...

Voi, mulla nousi ihan karvat pystyyn käsissä ;D Jänskät ajat!
Hirmuisesti tsemppiä tulevaan ja toivotaan että kaikki sujuu sitten oikein hyvin kun H-hetki koittaa :)

Linda kirjoitti...

Nonnukka: Kiitos ;) Toivottavasti pian olisi nyytti sylissä!

Katarina: Laukku oli kyllä toimiva, tänään pääsi testiin :) Ja mukit huippuja!

Terhi: Niin, vaikka tavallaan tietää mitä on edessä, niin silti jännittää. Ja mua jännittää mihin aikaan vrk:sta tulee lähtö, pitääkö lapsia hakea kerhosta tai eskarista kesken päivän vai haetaanko mummia yöllä tänne... Mutta silti koitan luottaa, että kaikki menee hyvin omalla painollaan. Kiva kun siellä jännität hengessä mukana ;)

Johanna: Noi melamiiniset GG:t on kyllä huippukätsyt, lautasia ja kuppeja pitänee hankkia kesäksi lisää :) Kiitos tsempeistä!

Nykla: Kiitos! Aurinkoista päivänjatkoa :)

Piitu: Kai ne on ne hormonit, jotka pistää siivoilemaan joka nurkkaa tässä vaiheessa. Tuleepatehtyä kevätsiivousta pikkuhiljaa ;)

Johanna: Kiitos! Noi melamiiniset astiat on kyllä kesäastioiksi tosi kivoja. Kohtahan ne grillikelit koittaa, joten eikun täydennystä täydennystä astiakaapille...;)

Hilda: Kiitos kiitos :) Laukku oli kyllä ihana ja hyvin mahtui tämänkin aamupäivän tavarat mukaan! Aurinkoisia päiviä sinnekin :)

Arja: Kiitos kovasti! :)

Sari: Kiitos! Nopsasti se sullakin menee, tai ainahan muiden raskaudet menee nopeesti ja se oma on se joka kestää ja kestää... ;) Onnellista odotusaikaa!

Nuppu: Mulla kans menneet kaikki kolme yli lasketun ajan, poika oli virallisesti yliaikainen, kun syntyi vasta rv 42+2. Saa nähdä miten tämä neljäs... :) Melamiiniset GG:n kupit löysin Jumbon Country Whitesta!

Salla: Kiitos kiitos :) mukavia kevätpäiviä sinne!

Sari: Kiitos kovasti! Iloista viikonjatkoa :)

Naksu: Ihana :) Kiitos tsempeistä! Niin roivon minäkin, että kaikki sujuisi hyvin tälläkin kertaa! Keväisen aurinkoisia päiviä teille :)

-Heli- kirjoitti...

Ihania ostoksia. Sullahan alkaa olla jännät paikat edessä :) Voimia ja tseppiä loppurutistukseen!

Tiina kirjoitti...

Voi miten ihanaa aikaa ja muistan kyllä hormoonien aiheuttamat siivous/järjestelypuuskat:D Laskettuna päivänä olin shoppailureissulla ja sulostutin isännän iloksi autotallin seiniä siinä toivossa että huhkimiset käynnistäis synnytyksen, hih! Olet kyllä hankkinut ihanimman laukun minkä olen nähnyt,wau! Onnea viimemetreille masun kanssa.

Linda kirjoitti...

-Heli-: Kiitos kovasti tsempeistä! Mukavaa viikonjatkoa :)

Tiina: :D Itseäkin välillä jälkikäteen oikeesti huvittaa nää kummat "puuskat", kun pitää just heti paikalla saada jotain tehtyä! Mutta teillähän vielä isäntäkin pääsi nauttimaan näistä puuskista, kivaa :)
Ja kiitos tsempeistä, saas nähdä minkä päivän vauva valitsee! Iloista viikonjatkoa!

Terhi kirjoitti...

Mun blogissa on sulle pikkuruinen haaste :)

Anonyymi kirjoitti...

ihanaa loppuodotusta, minulla aina tulee viime metreillä sellainen, että ei kai se nyt ihan vielä tule, vaikka ensin 40 viikkoa odotettu, että koska jo syntyy ihana pienokainen.

Unknown kirjoitti...

Voi, siellä elelläänkin nyt jänniä aikoja. Laita nyt jotkut ilmapallot ikkunaan roikkumaan, niin tiedän iltalenkillä että vauva on taloon tullut. Sininen=poika, vaaleanpunainen= tyttö. :) hih.hih..ei vainenkaan.

Kyllä reilunkokoinen laukku täytyy olla naisella, että kaikki mitä tarvitaan mahtuu..

Mukavaa viikkoa sulle ja perheellesi. Tapasimmekin Väinön kanssa tässä yhtenä päivänä Kimin ja Aapon, pojat toisiaan haistelivat. Hienoja miehiä meillä.

Monica kirjoitti...

Ihana vauvamasu, pitäisikin ottaa kuvia tästä omastakin, on jäänyt mahakuvat tällä kertaa jostain syystä ottamatta, pitää ryhdistäytyä.
Tsemppiä sinne loppurutistukseen!