sunnuntai 18. joulukuuta 2011

4.adventti ja joulukuusi :)


Meillä laitettiin eilen joulukuusi :)

Meidän 7- ja 5-vee on vinkuneet, kun meillä on aina vaan valkoisia koristeita ja valkoinen kuusi, joka on "toooosiii tylsä eikä yhtään nätti", niin tänä vuonna laitettiin sekaan myös punaisia ja kultaisia palloja sekä piparikoristeita ;) Appivanhemmilta saatiin just sopivasti heidän vanhoja koristeita. 
Ja ihan kiva oli itestäkin kun tänä vuonna kuusessa on vähän enemmän väriä. Pari vuotta onkin ollut vain valkoisia koristeita. 


Ollaan viikonlopun aikana saatu kivasti tehtyä pukin hommia. Ja ihana, kun ollaan saatu nauttia ystävien ja sukulaisten seurasta glögin ja jouluherkkujen merkeissä ;) 
Onneksi on vielä tuleva viikko aikaa hoidella puuttuvia joulujuttuja... Kun vielä saatais lunta tällä tulevalla viikolla, niin olis ihanaa!Toivotan kaikille hyvää ja 
rauhallista 
neljännen adventtisunnuntain iltaa!!!

Linda

9 kommenttia:

Johanna kirjoitti...

Kaunis kuusi! Meillä tuota tunnelmanluojaa odotetaan aattoon asti. Vaikka tässä vesisateessa kyllä kaikki tunnelmanlisäys mahdollisimman pian olisi hyvästä!

Riikka kirjoitti...

Hieno kuusi! Mie taidan kuitenkin odottaa että tyttöseni kotiutuu Belgiasta , niin saadaan sitten yhdessä koristella ... vaikka mieli tekis jo laitella

Terhi kirjoitti...

Kaunis kuusi! Juurikin lasten vuoksi mäkin taidan taipua. Meillähän on jo muutaman viikon ollut olohuoneessa valkoinen kuusi. Lapset ovat kovastikovasti toivoneet vihreää kuusta, joten kaiketi tuo valkoinen siirtyy yläkerran aulaan ja haetaan huomenna ihkaoikea kuusi olohuoneeseen. On se kai itsekin myönnettävä, että oikeasta kuusesta tulee se jouluntuoksu ja sitä kautta tunnelmakin :) Lunta tuskin saadaan, jos sääennusteisiin on uskominen. Mukavaa joulunalusviikkoa Lindan perheelle <3

Sari/Kotihyppysissä kirjoitti...

voi että miten ihana kuusi! Meille ei tule kuusta ollenkaan :( mennään joulun viettoon mun vanhempien luo heti loman alettua, joten turha ottaa sitä tänne varistamaan yksinään. ja tekokuusta en ole vieläkään suostunut ottamaan.. mutta ehkä ensi vuonna ;)
kyllä se kuusi vaan tuo joulun kotiin!

Rilla kirjoitti...

Onpa kaunis kuusi! Meidän kuusi odottelee takakuistilla sisälle pääsyä. Taitaa mennä perjantaille... Tässä juuri heräilen, että kuuseen olisin tarvinnut uuden laisia palloja. Väriä hieman vaihtoon. Hmmm... Voi olla, että mistään ei enää sopivia löydy ...

Maanvaiva kirjoitti...

Niin kaunis on kuusi!!! <3

Hanna kirjoitti...

Kaunis kuusi meidän kuusi odottaa terassilla sisälle nostoa,lapset tykkäisi kovasti että laitettaisiin jo kuusi katsotaan nyt ehkä torstaina laitetaan:)

Leena kirjoitti...

Oi kuinka tunnelmallinen ja kaunis koti ja tietysti kuusi!!! :)

Pampuliina kirjoitti...

Kaunis kuusi! Jospa saisi illalla meillekin haettua kuusen:)