lauantai 10. joulukuuta 2011

Yläkerran aulan tunnelmaa


Hurjaa, miten äkkiä tämä joulukuu menee eteenpäin! Jo kymmenes luukku aukesi tänään. 
Meillä poitsun kerho loppui jo, vielä on joulukirkko ja joulupolku kerhon puolesta ensi viikolla. Ekaluokkalaisella oli pikkujoulujuhla torstaina ja heillä sitten oma joulupolku vielä jouluviikolla. Onneksi on näitä jouluun liittyviä tapahtumia tunnelman luojina, sillä pakko sanoa, että on kyllä tunnelmassa hakemista, kun katsoo tuonne ulos, vettä sataa kaatamalla!!! :( Ehdittiin jo iloita lumesta joka satoi viikolla, mutta eipä taida jäädä mitään valkoista maahan tämän päivän sateiden jälkeen, niin tylsää!

Monta kertaa minun on jo pitänyt laittaa kuvia meidän joulusta, mutta tosi huonosti olen ehtinyt koneelle viime aikoina. Iltaisin kun vihdoin ehdin teidän muiden ihanissa blogeissa piipahtamaan, en ole jaksanut kommentoida oikein kenellekään, anteeksi siitä! Aivan ihania jouluja on jo monella kotonaan!

Tässä olisi meidän yläkerrasta kuvapläystä! Sielläkin vähän jouluisia tekstiilejä ja pikkupukkikin sohvalla kurkkimassa ;)Mailegin ihana joulukalenteri :)
Kuvien ottaminen pikkupokkarilla on aika hankalaa ja itse olen tosi surkea valokuvaamaan. Mieheni on paljon parempi kuvien ottaja, ja pukilta taitaakin olla toiveissa uusi kamera... ;) 

Itseäni on viime viikot hieman mietityttänyt tämän blogin jatkaminen. Ennenkin olen miettinyt samaa, että olisi kiva ehtiä päivittämään useammin kun kerran blogia pitää. Onko järkeä kirjoitella vain silloin tällöin. Toisaalta tämä on kiva harrastus ja harmittaisi lopettaa kokonaan. En tiedä, katsotaan nyt miten tämä ajatus tästä kehittyy... Teidän muiden blogien lukemista en missään nimessä voisi lopettaa, minusta on ihanaa kun täällä blogimaailmassa on niin paljon ihania ihmisiä ja kauniita koteja joissa saa "vierailla". Kotiäidin oma henkireikä on, kun saa kupin kahvia tai teetä ja pääsee hetkeksi edes irti omasta arjesta käymällä muiden blogeja lueskelemassa :)
Joka tapauksessa... 


...mukavaa viikonloppua teille kaikille!!!
T: Linda14 kommenttia:

TiinaK kirjoitti...

Älä lopeta blogin pitämistä :) Vaikka et ehtisikään usein kirjoitella niin mulle käy ne harvemminkin tehdyt postaukset :)

Ihanaa joulun odotusta!

Riikka kirjoitti...

Olipas möhömahainen pukki :) ihana !
Ei kai sitä tarvikkaan joka päivä postailla eikä joka toinenkaan, vaan sillon ko siltä tuntuu ! Eihän missään oo sanottu että kuinka usein "pitää" uusi teksti laittaa. Harrastushan tämä onkin eikä mitään pakkopullaa :)Ja postaa sitten kun on mistä postata ! Niin että olen kans sitä mieltä että harvemminkin riittää :)
Mulla on kans viimepäivinä vähän jääny kommentoimatta kun illalla ei jaksa enää...
HYvää viikonlopun jatkoa sullekin :)

Maanvaiva kirjoitti...

Paljon enemmän järkeä on postata silloin-tällöin kun että lopettaa kokonaan. Toivotavasti et! <3

Linda kirjoitti...

TiinaK: No kiva kuulla :)
Ihanaa joulunalusaikaa sinnekin!

KoivukujanRiikka: No niinhän se on, mutta jotenkin itsestä tuntuu, että pitäisi saada aikaiseksi kirjottaa tänne. Ja etenkin nyt jouluna, kun olisi vaikka mitä tekemisiä ja sisusteluja ym ym. Mutta kiva, jos harvempikin postailu riittää ;)
Mukavaa jouluista viikonloppua sinne!

Maanvaiva: Niin kai se on :) Mukavaa jouluista iltaa teille!!!

Villa Brickyard kirjoitti...

Ihania tyynyjä sinulla :) Olen samaa mieltä toisten kanssa, ei kannata lopettaa, postailet silloin kun ennätät.

Anonyymi kirjoitti...

Hei Linda, älä, et kai lopeta! Minusta on ihana "katsella ja kuulostella" mitä teille kuuluu <3
Ihanaa Joulun alusaikaa koko perheelle <3
Raija

Anonyymi kirjoitti...

Hei mikä takka teillä on?

Terhi kirjoitti...

Eieieieiei, et ainakaan lopeta. Piste. No mutta joo, ei sitä mun mielestä tartte joka päivä postata, eikä jokatoinenkaan. En mäkään postaa. Ei mulla olis asiaakaan jokaiselle päivälle ;) Sun juttuja ja kuvia on kiva käydä katselemassa vaikka sitten harvemminkin. Kaunis aula teillä!

Marsa - Sininen Kuisti kirjoitti...

Ihastuttavia tunnelmia. Meillä juuri yläkertaa rakennetaan, joten kiva nähdä kuvia muiden yläkerroista, saa inspiraatiota itselle :-) Joo, pokkarilla on vaikea ottaa kunnon kuvia. Tosin, mulla on lainassa aina välillä (tosi usein, jos rehellisiä ollaan) äidin järjestelmäkamera, mutta sitäkin pitäisi osata käyttää... mutta sillä kyllä joskus vahingossa saa hyviä kuvia, pokkarilla on sekin vaikeampaa :-) Blogin pitämisestä: mä ainakin bloggailen silloin kun huvittaa. Jos tuntuu pakolta tai tylsältä, pidän taukoa. Sitten taas vähän ajan päästä on kivaa. Toki tällä tyylillä kävijöitä on vähän, mutta kyllä joku aina eksyy :.D t. Vakkarilukijasi - eli älä lopeta!

Arja kirjoitti...

Älä ihmeessä lopeta, mukava jos edes joskus saa lukea kuulumisiasi. Minäkään en tahdo keritä kommentoimaan saatika päivittämään, mutta täällä roikun siltikin :-))

Oikein mukavaa 3 adventtia <3

Jonna kirjoitti...

Ihanat tunnelmat! Voi sanoppa muuta..ei häävin ehi koneella istuskella ja todellinen henkireikä on jos saa rauhassa hetken kera kaffin tässä istuskella ja ihastella blogeja <3 Mukavaa joulun odotusta!

Linda kirjoitti...

Kiitos teille ihan jokaiselle <3 Ihana kuulla, että haluatte lukea jatkossakin meidän kuulumisia!
Koitan postailla aina kun ehdin ja tuntuu siltä ;) Vaikka sitten harvemmin tai lyhyemmin.

Tämä vastavuoroisuus ja "keskustelu" teidän muiden kanssa juuri tekee tästä bloggaamisesta niin mukavaa. Eli tosiaankin kiitos teille Ihanaiset <3

Linda kirjoitti...

Ja niin, meillä on Uuniseppien takka! Mallia en muista, löytyy varmaan heidän mallistosta!

Tete kirjoitti...

Älä missään nimessä lopeta :) Ihana katsella kuvia teidän kauniista kodista, meilläkin Ruissalo 204, valmistui lokakuussa.. Ihanaa joulunodotusta sinulle ja perheellesi <3