torstai 30. elokuuta 2012

Normipäivä; torstain aikataulu


Pikkuhiljaa alkaa kai löytymään ne arjen rutiinit meillekin :) Vaikka tuntuu kyllä edelleen, että aikamoista rumbaa tää arki on ja siksi mietinkin jo päivällä, että nyt on pakko postata tän päivän menosta.

Tässä on meidän normitorstain aikataulut:

5.11 Oma herätys 
5.15-06 Aamulenkki koiran kanssa
(tänään heräsin vasta 6.30 ei aamulenkkiä)
6.30 Vanhempien aamupala
7-8 Lapset herää ja syö aamupalaa, katotaan aamulastenohjelmia ym tohinaa ;)8.45 Lähtö autolla kolmen lapsen (Joona, Emma, Nooa) kanssa, Sofia, tokaluokkalainen jää kotiin
9.00 Emma kerhoon
9.10 Joona eskariin
9.20 Takaisin kotipihassa
9.30 Nooa vaunuun ja Aapo-koiranen mukaan saattamaan Sofia kouluun ja samalla hoituu koiran lenkki
10.15 Takasin kotona

...Tässä välissä nopsasti pari sähköposti asiaa koneella ja facebookissa käväisy ;) pyykkikoneen täyttö ja puhtaat kuivausrumpuun...

10.35 Nooa autoon ja hakemaan kerholaista
10.50 Emman kerho päättyy
11.00 Pikaisesti alepasta mitä unohtui eilen
11.20 Kotona ja ruokailu pienten kanssa ja oma lounas

...Tiskarin täyttöä, pyykin viikkausta ja tavaroiden järjestelyä, pienet touhuaa keskenään ;)...

12.30 Emma ja Nooa vaunuun ja eskarille kävellen
13.30 Taas kotona, Nooa päiväunille ja eskarilaiselle ja kerholaiselle välipalaa
n. 14 Itselle kuppi kahvia ja rahkavälipala ...ja lisää pyykkäystä ja tänään lisäksi pyykin silitystä
14.30 Nooa herää ja hänelle välipalaa
15.00 Koululainen kotiin ja kaverinsa meille :)
15.15 Välipala koululaiselle
15.30 Kolme lasta mummi&vaarille autolla
16-17 Bodypump
17.20 Ruoanlaittoa
18-19 Joonan futisharkat, pojat kentälle
18.30 Nooa ja Emma vaunuun, Aapo remmiin ja Sofiaa vastaan kun tulossa pyörällä kaverilta mummin kautta :) Aapon lenkitys hoituu taas samalla!
19.20-20 neljän iltapesut ja iltapalat
20.15 Kaikki lapset nukkuu :)

En tiedä unohtuiko jotain, mutta ihan kivasti säpinää tällä kotiäipällä ;)  Etenkin nää torstait ja perjantait on kiireisiä kun Emmallakin on kerho. Muina päivinä ehditään käydä kaupassa tai nyt taas syksyllä aktivoidutaan perhekerhon kanssa tai tehdään jotain muuta kivaa kun koululainen ja eskarilainen on aamupäivän omissa touhuissaan. 

Mä tietyllä tavalla tykkään kun arki on vähän säpäkkää ;) Ja saan itse asiassa paljon enemmän aikaiseksi silloin kun on tiukempi aikataulu. Mutta joskus liika on liikaa. Tälle viikolle on sattunut aika paljon päällekäisiä menoja ja olen joutunut turvautumaan mummin ja vaarin apuun monta kertaa. Iso kiitos tästä! On ihan korvaamatonta kun meillä on ainakin vielä mahdollisuus saada isovanhemmilta apua ihan kilometrin päästä! En tiedä miten selviäisin ilman heitä!

Mutta huomenna onkin sitten jännä päivä! Itsellä alkaa Trainer4You- Personal Trainer koulutus Espoossa ja sinne lähden aamupäivällä. Koulutusta onkin sitten kaksi päivää putkeen ja en malta odottaa mitä kaikkea päästään oppimaan!!! :) Aika erilaisia päiviä tiedossa tähän normiarkeen, kivaa!


Nyt siis vielä suihkuun ja iltapalaa ja jos vaikka sohvalla möllöttäis hetken ;)

Elokuun vikoja viedään, syyskuu tuleeeeee!!!
Reipasta loppuviikkoa kaikille täällä kävijöille! 
T: Linda7 kommenttia:

Jensku kirjoitti...

Mua niin suututtaa, kun jotkut ihmiset (yleensä miehet, joilla ei ole omia lapsia) sanovat, että kotiäidit ei tee mitään, ovat VAAN kotona. Huoh :D

Säpinää riittää!

Mukavaa viikonloppua! :)

Rouva V kirjoitti...

Säpinää tosiaan riittää, mutta silti mä RAKASTAN olla kotiäitinä. <3 Melkoista rumbaa tämä arjen pyörittäminen ja varsinkin tuo eskariin/kerhoon kuskaaminen, mutta lapset on vaan niin vähän aikaa pieniä... :'( Täytyy siis muistaa nauttia, eikä ottaa stressiä tekemättömistä töistä. :)

Nyt lähden siivoilemaan, mukavaa vkl sinne ja voimia arkeen. <3

Linda kirjoitti...

Jensku: ;) Niinpä... Rentouttavaa viikonloppua ja kiva kun jätit kommenttia, tulen vastavierailulle... :)

Naana: Juuri näin! Jo nyt tuntuu, että juurihan tuo tokaluokkalainen oli vasta pieni, ja nyt jo ihan pikkuneiti koululainen! Kunpa osaisi nauttia tästä ajasta täysillä kaikesta kiireestä huolimatta, vaikeaa mutta niin tavoiteltavaa! Ihanaa viikonloppua sinne teidän perheelle <3

Taina kirjoitti...

jes, ihanan touhukkaan kuulloista menoa! :)
antoisaa koulutusta ja mukavaa syyskuuta!

Sanna kirjoitti...

Siis huhhuh! Mulla yksi pieni vain ja kotona ollessa tuntui, että silti säpinää riitti. No nyt vielä vähän enemmän, kun itse aloitin työt..

Sen verran säpsäkältä vaikuttaa teidän arki, että sitä olisi mielenkiintoista seurailla. Mielelläni lukisin myös juttuja sun uudesta liikunnallisemmasta elämästä ja opinnoista :) Mutta ihmettelen vain, missä välissä ehdit kuulumisiasi päivitellä, kun itsellänikin tuntuu nyt blogitauot venyvän niin piiiitkiksi :)

Linda kirjoitti...

Taina: Kiitos :) Ja mahtavaa syyskuuta sinne teillekin!

Sanna: Kiva kun jätit kommenttia, tulen vastavierailulle! :) Joo, kyllä bloggaaminen on vähän jäänyt, kun ei oikeesti löydy aikaa. Illalla oon monesti jo niin väsynyt, ettei sitten enää jaksa postailla. Mutta koitan ehtiä kirjottelemaan mahdollisimman usein. Mukavaa alkanutta syyskuuta sinne!

hannap kirjoitti...

Tämä oli ihana postaus!!!:) täällä arjen pyöritystä kolmen muksun kanssa ja nelosen laskettu aika ihan käsillä! Niin ihana lukea miten arki sinulla rullaa..antaa itsellekkin tsemppiä ja noi liikuntakuviot voi postaile ihmeessä lisää!!