perjantai 10. elokuuta 2012

Viimeinen kesälomaviikko lähenee loppuaan

Heipparallaa :)

Täällä on tosiaan lasten kesäloman viimeinen kokonainen viikko vaihtumassa vikaan kesäloma viikonloppuun. Tiistaina alkaa Sofialla toka luokka ja meidän Joona aloittaa puolipäivä eskarin! Ihan oikeesti musta on tullut vanha, kun jaksan aina vaan ihmetellä kuinka aika kulkee nopsaan ja mulla on jo noin isoja lapsia! Ihmeellistä! 
Ihanaa, kun Sofialla on sama luokka ja -kaverit ja mahtava ope, jonka kanssa alkavat toka luokan ja Joona menee samaan eskariin, jossa Sofia oli pari vuotta sitten. Joonalla on sama tuttu mukava eskariope, jota käytiin tiistaina moikkaamassa kun hän soitti ja pyysi tutustumiskäynnille. Oli kiva käydä koko pesueen kanssa katsomassa ja tutustumassa tiloihin, vaikka tuttuahan se oli mutta kuitenkin ja Joonalle erityisesti tärkeä tapahtuma :)

Jotenkin itellä on kuitenkin kauheen ristiriitainen olotila tän koulun ja eskarin alkamisen kanssa. Tavallaan kaipaan jo kovastikin arkirutiineja ja lapsetkin varmasti, mutta silti kesästä "luopuminen" tuntuu kamalan haikeelta. Just kun pääsi jotenkin kesän makuun, niin se tavallaan loppuukin. Vaikka eihän se tietenkään tarkoita kesän loppumista kun koulut alkaa, mutta kyllä se tietyllä tavalla katkaisee sen kesän ja vapauden tunteen.

Harrastuksetkin pyörähtää pikkuhiljaa käyntiin. Joonalla oli futiksesta heinäkuu taukoa ja nyt on pojilla treenit kahtena iltana viikossa. Sofialla alkaa baletti ja nykytanssi parin viikon päästä ja kun futis loppuu niin Joonalla lätkä alkaa! Siihen vielä omat harrastukset päälle niin alkaa arki ollakin aika buukattua.

Tämän viikon oma liikuntasaldo tähän mennessä näyttää tältä:
ma: kuntosali 
ti: bodyattack 60min.
ke: aamulenkki 45min + bodypump 60min.
to: lepo
pe: bodypump 60min

Ja viikonloppuna varmaan tulee käytyä jollain tunneilla tai sitten kuntosalin puolella... ;)

Aamulenkillekin saa jo varautua juoksuhanskoilla, meillä oli aamulla +5 astetta, hrrr!!!!! Otin muuten tavaksi keväällä käydä aamuisin lenkillä ennen kun kukaan herää. Kello soimaan 5.11 ja ulkona jo 5.15, jolloin onnistuu 45 minuutin lenkki koiran kanssa reippaasti kävellen ja sitten kotiin klo 06 ja kahvi päälle, ite suihkuun ja mies hereille :) Toimii loistavasti! Päivä käynnistyy mukavasti ja mahdollisesti kahvin ehtii juoda rauhassa ennen kun lapset herää. 
Nyt meillä Nooa vaan ruvennut heräämään noihin aikoihin, joten saa nähdä miten tälle tavalle käy... Neljältä en kyllä ala nousemaan lenkille!


Kaikille reipasta ja rentouttavaa viikonloppua!!! T: Linda 


 


6 kommenttia:

Rouva V. kirjoitti...

Heippa!
Selkeästi olet kyllä hoikistunut, kun verrataan vaikkapa tuohon profiilikuvaasi :) Upelta näytät! :)
Itselläkin on päässyt sellaiset 5 kiloa salakavalasti ylimääräistä kertymään, ja kieltämättä pieni tsemppi ei olisi pahitteeksi ;D
Olisiko liian henkilökohtaista kysyä hieman projektistasi, eli millainen lähtöpaino/tavoitepaino sinulla on ollut, ja millaisella aikataululla olet edistystä saanut projektiisi? Liikuntaa harrastat näköjään Todella paljon! Mutta entäs ruokavalio? :)

Linda kirjoitti...

Heippa RouvaV!

Kiitos :) Voisinkin tehdä ihan oman postauksen tästä painonpudotus-projektistani, sehän olisi hyvä aihe.
Ja nyt on muuten sinulla hyvä hetki tsempata ja päästä ruotuun ja tiputtaa ne ekstrat viisi kiloa, kun joka tuutista tulee painonpudotusta tässä elokuun aikana ;) Kirjottelen piakkoin tarkempia datoja projektistani!

Leena kirjoitti...

Hei! Kesä menee aina liian nopeasti. Tuo sinun liikuntasaldo muistuttaa niin omaani ennen pojan odotusaikaa. Kaipaan sitä oloa mikä tulee liikunnasta. Tarkoitus onkin taas jatkaa heti, kun se on mahdollista. ;) Mukavia treenejä! -Leena

Taina kirjoitti...

samanlaisia ajatuksia täällä kesän lopusta ja koulujen alusta.. tavallaan rutiineihin pääsy on mukavaa, tavallaan lasten kasvaminen niin haikeaa.
mukavaa reipasta arkea sinne! :)

Linda kirjoitti...

Leena: Kuten sanottua lapet kasvaa niin kovalla vauhdilla, että kohta pääset sinäkin taas treenailemaan! :) Nyt vaan nautit tuosta ihanasta vauva ajasta, kohta sitä aikaa on ikävä. Mukavia aurinkoisia elokuun päiviä!

Taina: Huomenna täällä alkaa sit koulut ja eskari!!! Menee taas hetki ennen kun tulee rutiniksi aamunousemiset ja pukemiset ym touhut. Mutta äkkiä se taas palautuu uomiinsa tää arki ja hyvä niin! Toimiva arki on tärkeää koska arkea on kuitenkin enemmän kun juhlaa. Siitä on osattava nauttia ja tehdä se mahdollisimman toimivaksi ja mukavaksi :) Ihania elokuisia päiviä teille!

Unknown kirjoitti...

SÄÄ oot niin reipas!